Nedräkning!!!

Nu börjar den riktiga nedräkningen,shit alltså kan inte förstå.Om allt går som d ska på fredag och fram tills dess så har vi en liten bebis då<3

Pelle ska få knäppa ett kort på magen idag,vi har faktikst inte knäppt ett ända denna gång.Med william så knäppte vi var fjärde vecka...menmen gjort allt annorlunda denna gång....det har bara känts som en ända transport sträcka.Nu är vi framme.ska bli så mysig å bli 4<3.

Lägger ut magbilden sen men bli inte rädda för den är STOR=))

Det här var på slutet med William

bestämt oss!!

Jag tror tjejnamn är bestämt nu!!Så isåfall blir det en liten Wera=)) tack helena.Passar så bra med William=))

Så blir d en tjej blir d Wera,alva andrea...berglund!!

Inte långt kvar nu.........

Fyndade igår på klädbytardagarna en tripp trapp stol för 250 och en åkpåse lika med overall till bebisen.skitbra.

Idag kommer Helena och hälsar på jiipii,var sååå längesen nu vi sågs<3Helena & Jag=))

Tjejnamn!!!

Jättesvårt att komma på !!!kan ni hjälpa oss!!Vi hade ju nästan bestämt oss...Alva??men nä sen Tuva -lie me nä & nu då??Tomt,tycker inte nått tjejnamn fastnar .
Blir d en till liten pojk så har vi bestämt oss Willde  vallentin.

Hjälp!!!!

Hatar denna kyla!!!

Jag gör verkligen det!!är sååå trött på den.nu har vi haft kallt och jättemycketsnö sen i mitten på november,nä nu får d bli +.
Fick låna täckbyxor av brorsan igår,lite stora,kan dra dom över magen skitskönt.Men nu kan jag leka ute med mitt <3.
Igår lördag blev en innedag på fm,med bus och lek.lunch sen en efterlängtad vila.På eftermiddag trotasde vi kylan och åkte till högbo och matade pippina som William säger.herrgud dom där fåglarna blir ju helt tokiga kan ju äta ur handen på en å det tycker William är roligt men både jag och Pelle är lite rädda för dom.Efter vi matat pippina så ville W åka hem på en gång jag med å jazza som bara frös hela tiden,Vi tog en sväng förbi Emma och Tomas där vi fick toast mmm och kaffe.
Sen hem duscha,gjorde god kvällsmat,tittade på mello w var vaken hela och dansade gott till erik Saade=))Sen somande prinsen skönt.

Idag blir en innedag för mig,ha´r städat lite på fm,nu ska vi äta lunch,sen ska Pelle och William på pulka kalas...fast W vill inte men får lura med honom på nå vis för när väl kommer dit s blir d sååå roligt.

Gud vad jag älskar dig min unge!!!

Socker beroende!!!

Hej!!mitt namn är Rosi & jag är sockerberonde!!!ja så är det,illa ,illa.Vad man skadar sin kropp genom att äta all denna skit.Nu pratar jag alltså om överflödig socker som godis,kakaor,bullar ja ni vet sånt som är såååå gott.Äts varje dag nu här hemma fast d är ju bara jag!!??
Så inatt låg jag och funderade & jag slutar med det idag,allt överflödigt socker ,jag tänker inte hålla på leta å kolla hur mycket socker det är iall mat.Tänker inte ta det här till nån överdrift men iallafall tänka till både en och två gånger.
Så på lördagar får jag komma på nåt annat gott å stoppa i truten än godis,å det finns mycket bara man har lite fantasi=))

Idag alla<3 dag!!William och jag ska ge Pelle en massage på 40 min på ett ställe i sandviken,vet att Pelle inte skulle unna sig d själv och det är något han verkligen behöver.William ska få åka å köpa ett fiskspel,ni vet ett sånt som vi hade när vi var små,med små spön till=)William har även fått bestämma mat idag Tacos!!
Så kommer våran alla <3 dag att se ut!!Eran??Mina Hjärtan!!!

Busigt!!

Vilket busigt väder vi har haft i natt och i morse,jag som skulle ha frukost dejt,men hon kunde ju inte ta sig ut...helt förståligt!!får bli en annan gång.
Det som var mysigt istället var att pappan i familj stannade hemma längre i morse ända tills alldelse nyss faktisk=))och jag har fått vila en timme nu på fm...välbehövligt är så j**la trött och hungrig nu den senaste veckan.Pelle trodde jag skulle somna sittande på golvet i W :s rum.Kroppen håller väl på att förbeberda sig på vad som komma skall.

W har iallafall ringt hit sin favvo som just nu är morbror,det bara lyser i ögonen när han kommer.Ringer William då kommer han direkt.Så han och Emma skulle komma och leka en stund,när vi ringde var dom på Hnsens och fikade å jag direkt kan ni köpa med nå gott...hmmmm undra hur detta kommer att sluta,har inte gått upp så mycket  men nu dom 3 sista veckorna kommer jga väl svälla hahaha..

Det är exakt 3 veckor till snitt idag jiihoooo

Ful ovana!!!

Min nya fula ovana ska erkännas,efter jag lämnat w på dagis så åker jag och köper en tidning och en milky way choklad bit!!
Så nu är d sagt och detta måste få ett stop!!!Iallafall chokladbiten.Nästa vecka blir d inte sånna fula ovanor.....jag lovar!!!

Lämnade en solstråle idag på dagis,så härligt.Har tänkt på att man kankse inte alltid är en solstråle själv.så då är d inte så konstigt om min lilla goplutt blir på samma humör.Jag ska verkligen försöka tänka på det nu,har ju inte varit på d bästa humöret eftersom jag har så j**la ont.Det är ju inte min gulleplutts fel...så nu ska jag ändra på mycket här=))

Nu till tidningen och chokladbiten

ciao

vilken helg!!

William sjuk,pappan borta eller sjukt bakfull och mamman får ett nervssammanbrott!!!

Lördag pelle ute i stallet å byter varmvatten beredare å w  och jag inne å tar d lungt.På kvällen sticker pappan på fest,W och jag myser!!han somnar 20.00!!jag tittar på mello vilket är min hjödpunkt denna månad(ibland är man lättroad)tycker verkligen rätt låtar gick vidare,tycket om dom direkt.
söndag Pappan sjukt bakfull vilket jag redan räknat ut på lördagsmorgonen,ligger i sängen å säger skjut mig.William och jag åker till mormor å umgås alltid lika mysigt.Feber och hosta får William under dagen jättesnorig så vi åker hem,ska köpa med oss en pizza när jag upptäcker att plånboken är borta,panik!!!men den var någon snäll människa som lämnat in den på ica maxi cafe=)) tack snälla människa.Så vi köper med oss en pizza hem som vi delar på för ikväll ska ju pappan ut å äta med kunder.
Känner bara fan så tråkigt,har ont i revbenet för där gillar skrutten att ligga,ont i fogarna,trött då jag varit uppe med W hela helgen och veckan på nätter och morgnar,snurrig å mår illa så då brister det när pappan ska åka,pappan blir förtvilad.hna åker iväg å eftr jag grinat en skvätt så känns allt mycket bättre,haha hormoner!!!

Idag är William hemma med mig sjuk stackarn igen måste haft hög feber inatt,som han yra!!gissa vad pappan ska??jo ut och äta med kunder,tycker synd om William som knappt träffat sin pappa i helgen,men men dom får ta igen det sen!!

Inte så konstigt att det bara är mamma som gäller!!!Jag tycker synd om pappan oxå,för jobba d måste han ju.....men lördags kvällen hade han kunnat skippa och tagit en annan helg när han inte hade så mycket;)tycker nog han idag oxå=))

Tråk lördag!!!!

Vad hittar man på en dag som denna???förslag ngn????har ingen fantasi.Pelle ska träffa jobbarkompisarna ikväll så han är inte hemma...............är uttråkad!!skulle vilja ut å träffa lite nytt folk,det är alltid roligt.Orka,orka,orka.Nä det får bli en hemmakväll med ostkrokar & pommac,vad glammigt!!mys med mitt hjärta!!tur att jag har dig!!!

Han är min hjälte!!!

Vet ni vem??jo Pelle världesn bästa Pelle!!Tänk att så lite kan göra så mycket.imorse så vaknade William när pelle skulle gå upp,så dom gick upp tillsammans och jag skulle få dra mig tills Pelle åkte,jag vaknar ju runt 01.00 nu och sen är jag i stort sett vaken så trött det är jag.Pelle väcker mig 08.20 och jag får panik,hur ska vi hinna till dagis,men Pelle och w är redan klara och på väg till dagis,han sa :jag hade inte magen att väcka dig när du snarkade så gott...men du är bäst älskling!!!Sånt uppskattar verkligen jag,det är kärlek d som inte kan köpas för pengar;)

Nu ska jag åka till morfar en sväng!!alltid lika jobbigt,saknar mormor nå så otroligt.Snart har ett år gått sen hon lämnade oss<3så fina!!

Säger alltid för mycket!!!

Jag har ju sagt till Pelle att jag inte ska shoppa förrän jag gått ner mina kilon....hmmm hur lätt är det att hålla,jag hittar ju hur mycket som helst bara för det,och just nu så är d mycket kläningar och det är ju min favvo.

Den här vill jag ha nu eller vill ha måste ha!!!

skulle vara så fin i vår!!Och den skulle hänga fint i min walk in closet som snart är klar=)))

RSS 2.0