Pelle och rosi förlovar sig!!!

på kreta viken härlig semster

Helgen!!!

helgen har bara svichat förbi.ifredags var hjag ju å hjälpte mamma som lovat,gick ganska bra.när pelle slutade jobbet köpte vi pizza,jag var så sugen var jättelängesen vi åt pizza nu.Sen åkte vi hem kollade på idol,verkar som w hejjar på robin för då var han jätteglad skrattade som bara den.Men när den som mamma hejjar på kevin såklart dårå,då pratade w så högt å gjorde sina skrik ljud så s hörde man inte mycket av.blev en tidig kväller då..alla tre var trötta.'

Lördag vaknade vi runt nio,gick upp åt frukost,sen bar d av till gävle .Jag gick med Helena på stan letade julklappar Helena letade kläder till dopet.Jag hittade en julklapp till Zoey.Jgah köpte även en napphållare som ser ut som en koala till w och en näsfrida på babayproffsen.Helena hittade inga kläder.Pelle och William var hos farmor å hälsade på medans.åkte sen hem å mös å började jul pynta:) love it.

Söndag fortsatte vi pynta å städa nu är d så mysigt här så.Sen på kvällen åkte jag och solade åå va skönt d var d bhövdes verkligen sen myste vi bara.

igår måndag var vi på bvc,w väger nu 6300 å är 63,5 lång stora grabben eller långa grabben.sen var vi till församlingshemmet å tittade verkade ju jättebra där allt fanns så där skönt.ska dit å duka på lördag kväll klockan 20.00 roligt va??Supersnälla helena skulle hjälpa till.

Idag tar vi bara d lungt för sen är d fullt upp hela veckan,imån till brorsan som ska hjälpa oss med en grej.Torsdag boxning,fredag fyler min mor 50 år...ja fullt upp

Å nu vakanr min lilla plutt oxå så jag ska gå till honom...

FINNS D NÅ SÖTARE

VÅRA GOFISAR

myser!!

William myser med sin snuttekanin

KÄRLEK

ååå va gulliga

BUSAR!!!

William och Ella

Torsdag!!!

Ja vad händer idag,inte mycket är så trött.Inte varit nån bra natt inatt,William har sovit oroligt....å då sover självklart mamma oroligt så idag är vi trötta.Ska bara boxas ikväll.
Igår var marie och Ella här å va mysigt d var,var så skönt att prata med Marie.Hon kände igen sig i mycket som jag känner kände å lika kände jag när hon sa saker,ett tag har jag ju funderat är d bara jag som känner så här...men nu fick jag bekräftat att så är d inte skönt tycker jag.Ella och William låg på golvet och busade länge...så mysigt.
Nästa gång är d våran tur att åka till dom.
Jag älskar att vara mamma d är såå roligt,d händer ju så mycket hela tiden...älskar dig min prins William.

Det går bra med tävlingen för mig,kommer nog träna 4-5 gånger denna vecka å äta d hinner jag knappt,jodå jag försöker få i mig mat,kände igår när jag tränade att jag ätit på tok för lite vart ju trött på en gång...så idag måste jag äta mycket annars svimmar jag väl på boxningen för d är skitjobbigt.Undra hur d går för Peter???

ha en bra dag alla

party

helena å jag eller tvärtom

Veckorna!!

Veckorna bara rusar iväg,vet inte hur fort tiden går.Trodde veckorna skulle gå sakta å ibland kännas långa å tråkiga.Men nej så är d verkligen inte,veckorna är fullbokade ,å min lilla prins...han tar ju all tid i världen å d är d bästa.Alltså jag älskar att vara mamma.Ska sägas att jag tycker d är både roligare å jobbigare,tur att jag har min älskling vid min sida alltså han är bäst,bättre finns inte.
Imåndags då var d ju mormor och morfar dag som alla andra måndagar så  då var vi där och busade me dom.
Itisdags,igår alltså då kom min kusin Mattias hit å hälsade på innan han åkte tillbaka till gbg...d är så roligt att prata med honom vi har samma dåliga humor,å sen förstår han mig som ingen annan riktigt gör men jag tror d är för vi är lika knäpp båda två :) På kvällen var d kalas för Pelles pappa Ove som blev 67 år,vi bjöd honom på middag med eftterätt.
Idag onsdag så kommer Marie å Ella hit å hälsar på ska bli riktigt roligt,få se hur stor hon blivit,hon är ju sex månader nu.Så jag och William har bakat en socker kaka till dom.
Ikväll är d träning med helena vi ska på ett medelpass,fanns inge bättre.Imån är d träning igen då är d ju boxning som vanligt,På fredag ska jag hjälpa mamma attsandpappra ett bord som vi sen ska bätsa,sen på kvällen blir d step up...å sen mys med familjen.
Lördag ska jag till gävle å gå på stan med Helena,kvällen blir d väl mys igen.
Söndag är d bara träning inplanerad...sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag titta till min gofis som förresten sov ända till 05.50 utan mat å då åt han klockan 22.00 sist bra va.....tänk om mamma kunde sova lika bra...nä jag måste ju upp å ge honom nappen kolla så han ligger bra mm. men snart kan nog jag sova lika bra.


Förresten mina vänner som läser denna blogg nu får ni göra er till känna å säga om jag ska färga mitt hår rödbrunt eller ha d kvar som d är å sen göra lite slingorååå för er som inte vet så har jag ljusbrun mörkblont nu.


KLÄDER!!!

Kläder är sååå roligt,har hittat så mycket fint.Mest kläningar ...älskar kläningar.Kaan ju inte köpa allt nu när man bara har mamma peng inte mycket d.
Har lagt ut lite kläder på tradera,en jättefin kläning som tyvärr är för liten för mig,och en fuskpälsväst från topshop...gå in å titta om  ni är nyfiken jazza81 heter jag där.

Idag har d gått bra med maten,å nu ska jag ta å träna lite effektiv förbräning i 35 min.Undrar hur d gått för peter idag,hade ju inte gått för bra igår;) han är då värre godisråtta en mig,trodde inte man kunde vara d.

Lillprinsen sover nu...äntligen,han har haft sin skrikattack nyligen...varade väl ungefär i ca 30 minuter i dag sä d är ju en förbättring.Är ju så hemskt när han är så hysteriskt ledsen å ingenting man gör spelar någon roll...men d går väl över.ska ringa bvc imån å höra om dom har någon aning om vad d kan vara.

Nu ska jag träna sen duscha...ha en bra kväll...kramis

Mitt liv som hälsosam !!

Har faktiskt gått riktigt bra idag,det jag har ätit är

Frukost:havregryngröt, 1 kopp te

Lunch:  rödspätta,två små potatisar och mycket vitkål å morötter,drack mellan mjölk till.

Mellanmål.1 kopp kaffe å en mandarin


Middag:mycket lax å två små potatisar mycket sallad,drack julmust light till...var så sugen på julmust så då fick d bli ligth inte lika gott men d fungerar.


Ska ta en frukt oxå innan jag lägger mig.Det ser väl bra,tycker jag iallafall.Varit ut och gått i 45 min raskt takt.


Hoppas d går lika bra imorgon oxå:))


Idag har jag köpt en julklapp,till en liten kille som inte är född än men föds 5 december med kjejsarsnitt,första julklappen för i år.


nä ska duscha nu..ha en bra kväll.....kram


Heart break

lite mer än ett årsedan

HELGEN!!!

Oj,oj var d var längesen jag hade en så fullbokad helg,men roligt har d varit fast d är skönt att d inte är så varje helg.
Ifredags var jag först på promis med Carro min kusin,och therese å lilla Ottilia.Sen hem till min pappa för att fira fars dag,pappa jobbade igår så därför firade vi i fredags,Fick god mat och tårta mm.
Ilördags blev d först köpis med mamma,william och min moster Åsa,vi hade riktigt skoj...shoppade just inge bara örhängen och en skjorta till pelle ifrån william.På kvällen blev d vin å mat med Helena å tro d eller ej så blev d heart break en sväng,riktigt roligt hade vi.Vi blev inge fulla heller,kände knappt nå fast d var mer än ett år sedan jag drack nå alkhol...men d var bara skönt,roligt att titta på andra fullisar istället.Bildbevis kommer:))))

Söndag....ganska trött eller tröttare en vanligt,för nu för tiden är man ju trött nästan jämnt;).Firade lite farsdag med paket,men ingen tårta pelle är inte så mycket för tårta.På eftermiddagen åkte vi till ockelbo,hälsade på Helena och Daniel som har flyttat till hus åå vilket mysigt hus,riktigt fint var d.ja d har varit min helg riktigt bra sammanfattar jag den förutom på maten då,ätit riktigt onyttigt åå d märks ka jag säga på vågen,men nu är d tävling med peter som gäller.Så nu är d två krav så jag kommer i mina byxor...hur j**la svårt ska d vara att vara hälsosam...men nu på riktigt ska jag köra järnet.

Nä nu kalar duschen och sen sängen får se hur många timmar d blir i sträck inatt,men william har blivit riktigt duktig...våran lillgubbe.

ha d  gott

VÄNNER!!!

Vänner det har man många,men få nära vänner och så vill jag ha det.Inte många man kan lita på så där riktigt,sen kan man oxå vara vänner i många år och sen märka att nä fan vilken skitkompis.
Sen jag blev mamma så har jag verkligen märkt vilka som är ens riktiga kompisar och inte,visst har man förlorat en del eller kankse nån,sen har jag ju oxå träffat nya kompisar.Mycket kan man stå ut med för det gör man när man är väner Men inte FÖR mycket.
Så har d blivit nu,känner mig liksom sviken av en riktigt nära vän,sen jag blev mamma eller hon skaffade ny kille så har hon slutat ringa å umgås d finns ju inte eller jo förresten om man ska skryta eller visa upp något då kan man ju komma förbi eller ringa.Men nu har jag bestämt mig att vi två är inte vänner längre,hon har ju alltid varit sån här perodare,gör man inte som hon vill då går man till nån som gör som hon vill,sen kan man komma efter ett tag..Nu är d slut på d,för liksom va är d för vän???ja inte min nå mer.

Man träffar alltid nya,och jag har ju träffat en ny lär jag då säga eller ny och ny men d är nu vi har börjat umgås på riktigt inte bara när våra killar är med,tror nog du vet vem du är.Himla lätt å prata med,kan vara sig själv med henne,prata om allting d är ju så lätt..ja d är roligt när man träffar såna guldklimpar.

Idag har jag och prins pelle varit ihop i 9 år....fatta och förstå vad länge...jag älskar honom bara mer och mer för varje dag,finns inge bättre kille i hela världen.

nu ska jag gå å grejja lite...ha en bra dag


onsdag!!!

Idag ska vi hälsa på Pelles kusin som är här från holland,hon har en liten linnea på 6 månader ska bli så roligt att få se hur stor hon blivit.
Våran lilleman är förkyld,inte roligt men d är lika bra att vänja sig...kommer väl att bli d många gånger nu .Är ju sån årstid.
Ska börja storstäda hemma inför julen,jag gör alltid en grovstädning då,å då menar jag grovstädning..i alla vrår å kanter.Ska börja inne i duscrummet tänkte jag.

Annars så planeras dopet för fullt,kommer att bli bra.Har inte riktigt bestämt vad d blir för fika...skulle ju vara adventsfika men nu får vi se.

Imån är d boxning igen är så skönt,längtar...man tänker inte på någonting annat än boxning just då å d är bra för nu snurrar många tankar i mitt lilla huvud...b.la.jobbet.

På fredag ska vi hem till williams morfar å fira farsdag för honom då för han jobbar i helgen.

På lördag ska pelle plugga på dagen han har tenta snart,på kvällen ska jag ut å äta med Helena P kankse ta ett glas vin...roligt ska d bli.

Söndag är d inget planerat,så då blir väl träning iallafall...å sen ska vi mysa hela familjen.

Nu skajag börja städa.....jiipii nä men jiipii när d är klart.love

JUL!!!

Jag bara älskar julen,d finaste som finns.Kommer ihåg när jag var liten,mamma var alltid stressad,åå hur skulle hon hinna med allt till jul.Men när man vaknade på julafton,det kändes som allt glittrade när man kom ner för trappen dvar så fint,luktade julskinka i hela huset,klapparna under granen å det var så fint å mysigt.Självklart vaknade jag före brosan så man fick vänta med att öppna ett paket,vi fick alltid öppna et paket på morgonen.

Varför jag komm att tänka på julen är för att jag sitter å lyssnar på julmusik som vi ska ha på fikat efter dopet,är ju så härlig musik nästan så jag vill börja pynta nu.....men jag får allt vänta annars blir pelle tokig på mig;)det är inte långt kvar nu...längtar.Det blir ju ännu roligare med jul nu när man har william,inte för att han fattar nå den här julen ,men d blir ändå mysigare på nå vis.
nästa måndag ska jag baka lussebullar till dopet ännu mer julstämning,bli mysigt d.

Nu har lilleman vaknat,nu ska vi mysa lite.mormor och morfar kommer senare ska passa w för jag ska in till sjukhuset å röntga beckenet,få se om jag är för liten eller hur d ligger till.´Ha en bra dag allihopa.............kram



RSS 2.0