Tråkdag idag!!!

Det tycker både jag och William märker det på hans humör.Det är så grått och trist ute så jag har inte ens lust att sticka ut näsan.vi har bara varit inne och tagit det lungt hela dagen,rensat i Williams rum tagit bort saker som han inte leker med nå mer så kallade bebsileksaker.Dom ska läggas upp på vinden och sparas.

Snart blir det en tripp till ullared,köpa lite julklappar och annat oxå.ullared tycker inte jag är så upphetsande,men dom hade jättebra priser på leksaker med bra märken,sen kan man faktiskt hitta en massa annat oxå.så det blir en lång lista.3 december åker Jag,Emma och Widde på helvetsresa (som carro kallar dom) dit.Blir skoj med en liten tjejresa=))

Imån är det dags för barnmorskan ska bli kul lyssna på hjärtljuden för första gången mysigt<3 


Ultraljud!!!

Imåndags var vi på ul,lika nervös denna gång,fast mitt motto just nu är ta dagen som den kommer och orora dig inte i onödan,för då får du magsår innan 30;).
Allt såg jättebra ut på våran lilla fis i magen så skönt att höra och så verkligt att vi är verkligen gravida.Pelle sa efter ul nu är jag oxå gravid=)
Vi kunde inte se kön för h*n var så livlig därinne så d var svårt att se.
Bf fick vi 14 mars.

Mår bättre nu i illamåenedet men det kommer och går,har fått jätteont i korsryggen så nu har jag bestämt mig för att börja träna sen är ju träningen bra för detta oxå

Träning förbättrar hjärtats och lungornas kapacitet och sätter fart på blodcirkulationen. Vilket i sin tur minskar risk för svullna fötter, ben och åderbråck. Musklerna stärks, vilket bidrar till att du orkar behålla en bra hållning under längre tid och i viss mån minska problem med balansen. Även risken med ryggproblem minskar.

Så nu är d bestämt,känner mig just nu som en 90-årig tjäring=))ska även bli nyttigare,tror nog mitt illamående blir ännu bättre då.


RSS 2.0