snyggt!!!

denna bikini vill jag ha...så fin.

och dom här snygga skorna ska bli mina...fina eller hur???

Nu måste det ske en förändring...å d är nu!!!

Ställde mig på vågen alldelese nyss,å vet ni vad??Jo jag har gått upp INTE ner.....vad f*n så ska det ju inte vara.Tycker jag har förökt nu å ändrat matvanor,tränat lite mer,men tydligen inte tillräclkligt.Så nu j*vlar är det bara att ligga i å vet ni det ska jag göra oxå...ordentligt.

Jag ska inte köpa den där bikini jag vill ha förrän jag uppnått mitt mål...ska fan inte få köpa någonting eller jo ett par adidas skor som jag sett på Ellos måste bara ha dom.

Jag vet att d är många som blir irreterad nu ..å tycker till lite att å vad fan är dom där kilona hela världen...ja just nu är dom d för mig vill ju kunna ha mina byxor å trivas med mig själv.Så nu ska d bli ändring sen får alla tycka vad dom vill jag ska ju inte gå ner så jag mår dåligt åt det hållet utan vill trivas å komma i min storlek...Å DET ÄR NU.

När f*n ska man få sova!!!!

Det undrara jag nu,fan humöret pendlar upp och ner igår var man superduperglad,allt var roligt skrattade åt allt.Idag grinar åt allt istället.
Min William vill verkligen inte sova inatt har jag nog varit upp 6 gånger,å hur lätt är det att somna om efter man varit upp???Inte lätt alls.Klockan 04.00 imorse då var William superpigg,då fick han välling somnade om ...å då tänkte dumma jag åå nu sover han nog till 08.00 iallafall...yehh rihgt 06.00 vaknade han pigg som en lärka,det var tyvärr inte mamma hans.
Jaja nu har vi hållt på så här ja jag vet inte hur länge sen han föddes typ.Okej dom första månaderna förstår jag att han vaknar flera gånger per natt...men nu tycker jag han borde sova ganska bra kankse bara vakna två gånger,men d är ju vad jag tycker...å nu är d så här,bara att bita ihop.

Idag är jag ingen rolig människa kan jag säga,fråga inte mig idag hur han sovit för då börjar jag grina...ja de gör jag faktiskt,löjligt kan många tycka men prova själva att sova typ 2 timmar i stöten i typ 8 månder så får ni se...sen finns d några nätter som är lite bättre men ddom är minoritet.

Imån är jag nog glad igen,d går ju upp och ner så att säga....men samtidigt så kan jag sova så här oxå....för han är ju för go min plutt...å finns d nån goare, nä tror inte d.Love you min prins.

Jaha nu har jag gnällt av mig lite....


Tisdag!!!

idag ska vi hälsa på Maria och hennes barn förstås....åka dit nu till lunch.skulle hon fixa iordning någonting.
senare ikväll blir d boxning med Helena P jiipii..längtar är så rolig träning.

Igår var jag till doktorn med William,han har ju varit så tät på kvällarna knappt kunnat andas med näsan stackarn,sover ju superdåligt.Tycker att d är konstigt att d bara blir på kvällarna han är ju inte nå förkyld eller så på dagarna...lite hosig ibland.Jag har ju trott att han är allergisk mot pälsdjur eftersom han blir så på kvällar å nätter å då är han ju hemma,men d trodde inte doktorn utan han trodde d var en förkylning som höll i sig och barn bebisar kan vara fökylda länge utan att d är nå konstigt dom kan vara förkylda upp till 6 månader fram och tillbaka.Så han sa att vi skulle köpa nezeril näsdroppar å ha i näsan på honom innan han lägger sig å mitt i natten om han vaknar.jag har ju hört att dom inte är nå bra för små barn,men den här doktorn kändes trygg och rutinerad så vi har köpt nezeril näsdroppar å lite bättre var d i natt å vet han sov ända till 08.15...rekord...jaja blev han inte bättre skulle vi komma tillbaka.

nu ska jag kolla om min lilla goprins vaknat...

Williams fina vårkläder

tuffa va??köpte vi igår på kappahl...mer blir d imån när vi ska till kupolen

Helgen!!!

Ihelgen tog vi det lungt,har haft en mysig helg.Ifredagskväll så gjorde pelle och jag avocadosallad mm va gott tittade på lets dance blev en tidig kväller.

På lördags morgonen åkte jag och solade,när jag kom hem hade pelles syster och hennes son kommit å hälsat på,William fick present som vanligt av dom en body som d stod you talking to me...skit söt .Vi åt linch ihop å sen åkte dom hem.Vi åkte till högbo tog en promenad runt sjön...Mia och Peter var oxå med då=) Åkte å handlade lite onyttigheter efter d som vi skulle ha till kvällen blev glass,chips  å ostbågar.På kvällen kom helena,Carro,Olle;Anna,Robert;maria och Ag hit.Vi köpte mat på blå elefanten här i valbo god tahimat.sen blev d förstås mellofinal...å jag tycker faktiskt rätt låt vann.Tyckte ingen var jättebra...så vårat bidrag blir nog bra att skicka till ryssland.

Söndag då blev d krovgrillning ute på gården i solen med mia och peter  mysigt som bara den .Tog en promis,sen bjöd Mia och Peter på tårta riktig god var den,tittade på bandymatchen som var riktigt underhållande tyckte jag.
Det var helegne d, veckan då??

Jo igår var vi hos min mamma och pappa,busade lite sen blev d promis fram och tillbaka till stan skönt ute fast d regnade men var sjutton gör lite regn hellre d än snö.

Idag tisdag så skulle vi till öppna men nä vi sket i d.....vi ska till Widde och Ottillia istället....när busen vaknat.Ikväll blir d boxning med Helena P.

onsdag ja då har vi tänkt att vi ska ställa bilen hos min mamma och pappa,ta en promis till danne och sandra om dom är hemma??har hört att Danne kankse ville att vi skulle följa med till Gävle så vi får se.

Torsdag vet vi inte riktigt än vad vi ska göra kankse baka till pelle som fyller om några veckor men d är lika bra att börja.På kvällen blir d iallafall intensivträning.

Fredag då ska jag och Maria åka till Borlänge Kupolen alldelese själva utan barn...fan va tomt men ganska skönt oxå...jo man får tycka så.På kvällen ska vi vara med min mamma och pappa jag och W för pelle ska träffa några kompisar så då kan ju vi våldgästa dom lite.
Lördag inge bstämt än ganska skönt faktiskt vi får se vad som händer.Fast går saik till final då blir d till att titta på den å vinner dom kanks en utgång...hmmm
söndag inge bestämt heller skönt.

nu ska jag kola om gofisen vaknat....å förresten går riktigt bra nu med träning å äta har gjort en deal med mig själv nu kankse skriver ut den sen.....


Mitt Allt!!!

på bb 1 dag gammal

Pappa och son helt utslagna efter tuff natt

Fick koppa i dig mat..d gick d å

På väg hem från bb

så fin

i mammas mage

Mitt Allt!!!

Du mitt lilla barn dagen du föddes var min lyckligaste dag i mitt liv...du förgyller mina dagar varje dag,du ger mig så mycket,ska skydda dig varje dag i ditt liv....du är mitt allt...JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA....DU ÄR MAMMMA OCH PAPPAS ALLT

En hel natt!!!

Har vi fått sova i natt,längsen nu.Gud vad skönt  d var.William somnade 21.00 och vi somnade runt 23.00.jag vaknade klockan 06.00 tittade på klockan oj tänkte jag har jag inte hört nå på hela natten,gick å tittade på min lilla prins som sov så sött.Klockan 06.15 vaknade han å pratade å var så glad.Så idag gick vi upp 06.30 men HALLÅ vi har ju  sovit i många timmar i natt.Pigg idag=)

Nu ska jag ställa mig på orbitreken en stund har kommit igång bra med träningen denna vecka känns skönt är mycket piggare.Ska iväg till köpis sen å storhandla har gjort matsedel för en hel vecka är lika bra så man har mat hemma blir inte till att småäta.

VÅRKLÄDER!!!

blusen till vänster har jag skickat efter..fin eller hur???


kläningen till höger har jag oxå skickat efter fin ???

Längtar till våren nu...usch är så deprimereande med snö.....om d kan sluta snöa nån gång...just nu känns d som d aldrig ska sluta.....men snart sitter vi där på uteserveringarna å käkar glass:)

Falsk krupp!!!

Det hade William i söndags alltså fy vad otäckt d var.På söndagsmorgonen när vi vaknade var w lite förkyld,rann ur näsan och ögat.PÅ kvällen somnade han som vanligt klockan 21.00 vaknde 2145 gallskrek samtidigt som han bara andades utåt gick inte att andas inåt,ibland gjorde han andningsuppehåll.Pelle ringde rådgivning medans jag försökte lungna W vilkte var jättesvår eftersom jag själv grinade,jävla skit i sådana stunder lär man ju verkligen försöka att inte visa hur rädd man är själv men hur lätt är det när vårat hjärta inte få nån luft.Iallafall så sa dom på rådgivnigen att vi skulle få komma till barn då på kvällen så dom fick lyssna på honom.Nu höll inte det här på så länge som det kändes för det kändes som en evighet.Han blev bra hemma,vi åkte ju självklart in till sjukhuste så dom fick lyssna och då konsatrades att d var falskrupp.nu kan d bli så här vaje gång han blir förkyld å då ska vi först försöka lugna honom sen gå ut så han får luft då brukar d släppa av sig själv,släpper d inte då ska vi åka in till sjukhuste direkt.
Nu i efterhand har vi fått hört att d här är ganska vanligt men jag kan säga att jag har bara hört talas om det här lite grann.

Nu mår våran prins bra lite förkyld å hostig,därför stannade vi hemma idag inge öppna förskolan.

60-årig bröllopsdag!!!

Det har vi varit och firat idag,Pelles mormor och morfar har varit gifta så länge.....gud vad fint d så man önskar att d blir här i livet.nu är ju inte Pelle och jag gifta men om vi gifter oss...eller d spelar ingen roll hoppas vi är tillsammans så länge ändå.Vi har ju våra 10 år i år där inte dåligt heller för våran ålder eller vad säger ni??

Imån blir d sång,barnrytmik på kanalkyrkan tycker d är riktigt mysigt...och william verkar gilla det oxå,fast inte när vi ändvände marakass...förstår honom lät inte nå bra.
Sen på kvällen då blir d spakväll med mina tjejer fan vad najs d ska bli,bad bastu,masker,hårinpackning spikmatta exotiskplanka mm. välbehövilgt för oss alla.

Nu ska jag duscha sen sova...kram å godnatt

Svacka!!

Jag är inne i en sån  nu å lång verkar den vara vet inte hur länge jag känt så här,och inte kan jag ta tag i nåt heller....tänker å tänker. VAD VILL JAG MED MITT LIV,JOBB,MIG SOM MÄNNISKA???ja dessa är några tankar sen är d mycket mera...vete fan hur jag ska få ett slut på det här.är så tråkigt å känna så här hela tiden.Jag vet det är bara jag som kan ta tag i det men jag vet inte vad jag ska börja,just nu sitter jag och äter chips till lunch...bra va??nä men det skiter jag i just nu.

Kanske ska passa på att lägga mig en stund nu när william vilar.Tur att jag har mina två killar finns inga bättre.Pelle är så himla snäll för snäll...å vet ni vad han säger att jag ska...jo åka på en utlandsemester själv och fundrea ut vad jag vill med allt...men själv nej tack.William goaste prins som finns...min underbara unge...tack för att vi fick dig.å sen alla mina snälla fina kompisar ååå ni betyder så mycket,ni är underbara ska ni veta.

ja ni nu ska jag väl forsätta tänka å tänka tills jag bli knäpp i huvudet.....kram

RSS 2.0