Williams första bad på badhus

lite försiktigt först


nu provar vi


det var ju roligt

åå det här var skoj


oj vad jag flyter


plask,plask

familjen

Tack helena H för en super mysig dag på ockelbo badet.....

lite party kort.....enjoy

tessan och Hasse





Daniel och Helena


börjar bli lte fulla den som knäpper oxå


Fina daniel och Helena


Fina lisa


brudarna


Dansar

Sjunger

Så söt!!!

har ni sett nån sötare??Williams första allahjärtans dag...självklart ska man vara finklädd

min prins!!!!

love you......

Torsdag!!!

Torsdag redan,var tar veckorna vägen???D går ju så fort.Vi har haft fullt upp även denna vecka men d är skönt tycker jag.
Imåndags var vi och storhandlade eftersom jag skulle börja mitt nya liv igen ;)handlade mycket frukt och grönsaker.Sen var vi hem till min mamma och pappa,var ut på en långpromis måste ju d nu så jag får ihop mina steg och d fick jag + lite till,gillar tappa .seman tävlar ju mot andra så man får lite insperation.

Tisdag skulle vi på öppna förskolan,men W hade sovit så dåligt så vi kom iväg så sent,så d blev en promis med maria och zoey var ute två och halv timme tror jag riktigt skönt...fick även denna dag ihop mina steg + lite till.

Onsdag åkte vi hem till min mamma och åt lunch pannnkaka mmm var så längesen är urusel på att göra pannkaka...kankse inte d nyttigaste,sen skulle W och jag gå ner på stan,skulle ju träffa tanterna från björkis på marangoni...men vi blev så sen så vi lärade ta bilen...så jag fick inte ihop mina steg ...men d är bara att ta nya tag.Vet ni vad som även hände i onsdags på morgonen jo W min prins mitt allt ramlade ur vagen inne.....å tror ni jag blev nå rädd....min lillgubbe,jag vände mig bara om för att ta vatten och W har inte precis börjat klättra eller nå men vips så låg han där....fy vad hemskt men jag tror jag blev räddare än han,han grinade en stund sen var d dags att leka igen...så nu rä d sele i vagnen och sängen har vi sänkt.

idag torsdag ska vi bara vara hemma så skönt tycker jag när vi farit hela veckan,min mamma kommer hit ska få lite lunch hon är ju sjukskriven stackarn...har så ont i ryggen kan kanppt gå...tror d är isichas vet ej hur  d stavas...men hon blir ju tokig av att bara vara hemma...så dom kommer hon hit och gör oss sällis...har bakat  en socker kaka som hon ska få till kaffet jag tar en apelsin jag .)...ikväll blir d intensiv pass...guud så skönt d ska bli.

imån ska vi på sångstund på kanalkyrkan var ju så mysigt sist....sen på eftermiddagen ska jag till badhuset med carro å simma...d var längsen men ska bli skönt...bubbla och sola.W får vara med mormor och morfar.

D varv lite av våran vecka.......ska väl även tillägga att d gått bra med maten ätit bra...alltså.....tjing

Ny vecka!!!!

Ny vecka igen...skönt.Hoppas denna vecka blir bättre.Har haft feber hela helgen...tråkigt tråkigt.Börjar bli bättre nu,känner mig ganska pigg faktiskt...ska nog åka in till viken idag hälsa på mamma och pappa.

Helgen var lugn,gjorde inte mycket.Fredags halvtittade vi på lets dance...tack å lov att kitty åkte ut.lördag å allahjärtans dag hände inte mycket jag vilade mest hela dagen,på kvällen gjorde vi tre rätters eller d blev bara två ville inte ha nå efterätt orkade inte.W fick ett par jeans i allahjärtans dag present från oss,nåt han behövde.Pelle och jag hade bestämt att vi inte skulle ge varandra något,utan bara mysa hela dagen istället.

Igår var en lugn dag gjorde inte mycket,på kvällen kom Mia och Peter hit,vi köpte utemat...hmm jag måste verkligen sluta med sånt skräp nu...och vet ni vad jag gjorde igår när Peter och Mia åkt,jo jag gick med i tappa.se....d måste hända nå nu,för nu har d bara gått åt andra hållet har ju knappt brytt mig...men nu ni ska jag vara med i 3 månader,så nu jävalr ska d hända nå.

Men jag glömde ju vi tittade självklart på melodifestivalen i lördags riktigt bar var d...bra startfält....å tack och lov kom mina favoriter till finalen Måns och Heat.....jiiipiii

Idag började jag dagen med en kopp te och en tallrik gröt med rivet äpple....nu ska jag få ihop 13200 steg idag oxå....enligt tappa me d är inte så svårt bara man tar en promis........

Denna kläning!!!

blir d på bröllpoet.......vann denna på tradera.den andra som jga ville ha vann jag inte....men den här var ju oxå söt

SJUK!!!

Ja då var d min tur att bli sjuk.......så ont i kroppen och feber inte roligt....missar ju ottilias dop imån...fan vad tråkigt...

                                   over and out

Torsdag och lika med intensiv....

idag har vi träffat goa kusin carro vi var till mormor och morfar å hälsade på dom blir ju alltid lika glad.....men William vart lite blyg för mormor idag,han blev lite ledsen...men d gick över fort.nu är vi hemma hos min mamma och pappa.W sover...Pelle ska hämta honom här för jag ska ju iväg och träna intesivpass...men jag känner mig inte helt ok,jag har ont i huvudet och halsen...men jag provar ändå.

Imån ska nog jag och Maria å barnen förstås på öppna förskolan,är ju ingen musik imån d är ju bara på jämna veckor.Vi tänkte gå dit så Zoey får leka lite.Sen på eftemiddagen blir d kalas hos Sandra.Sen på kvällen ska nog Peter och Mia komma å hälsa på....å d tycker jag verkligen...för d är så mysigt.

Nu ska jag kolla om min gobubbe har vaknat....

Onsdag!!

En lugn onsdag för oss idag,har ju varit ute och flängt både måndag och tisdag,Igår var vi ju till gävle och kikade lite.....D ända jag köpte var doppresent.Käkade lunch på Nian...min favvo där peppar tonfisk med pasta.På kvällen blev det boxning...guud va roligt d är.

Idag ska vi bara vara hemma på dagen ta d lungt just nu vilar min gobit,jag ska städa lite innan han vaknar.Ikväll ska vi hälsa på Williams farmor.

Imån ska vi träffa carro igen,möta henne hamma hos henne klockan 12.15 ska vi ta en promis till mina och carros mormor och morfar.på kvällen ska jag på ett intesivpass.

Nu städa.....

Fin kläning!!!

denna kläning vill jag ha på bröllopet...vad tycks???får se om jag vinner den...

Ändrade planer!!!

Ja vi ändrade planerna idag,skulle ju till öppna förskolan med Maria och Zoey....hoppades träffa Marie och Ella där.nu har vi ändrat oss,vi ska åka till gävle och kika istället,med carro och Tomas...får se om Maria och barnen ska mötas oss där.Jag ska kolla på doppresent...och alla hjärtansdag present till mina prinsar och till jazza förstås.Måste oxå försöka hitta en kläning till bröllopet som är inte nu till helgen men nästa...så nu är d bråttomt men jag har lite alternativ.

Ikväll blir d boxning med Helena P...fan va skönt d ska bli.Har tagit tag i träning nu igen och maten har ju varit lite krasslig av och till så då har d inte gått nå bra men nu kör vi igen.

Vecka 7....

Måndag..storhandla,åka till min mormor och morfar.....ta en långpromis

Tisdag...åka till öppna förskolan klockan 10.30 boxning på kvällen

Onsdag...hälsa på pelles mamma,kolla kläning i gävle

Torsdag...inget planerat på dagen intensivpass på kvällen

Fredag...på kalas till sandra om d är nå kalas då??hon fyller då iallafall..

Lördag..alla hjärtans dag....dop ottilia...mys på kvällen

söndag..slappa hela dagen

Helgen!!!

Har varit riktigt bra tycker jag förutom all snö som kommit,,räcker d inte nu???

Ifredags var vi på sångsamling på kanalkyrkan klockan 10.00 d var supermysigt...W stod ut i 30 minuter sen var han hungrig men vi missade bara en kvart.Efter sången gick Maria,Zoey Marie ,ella Jag och William till Aldos och fikade...eller åt lunch.Trevigt trevligt.På kvällen tittade vi på Lets dance....somndae före utröstningen.W sov bra den här natten sov från 22.15 till 0430 innan han ropade lite fick då nappen och somnade om till 06.10 då fick han välling var vaken en liten stund sen somnade han om till 08.10

Lördag tog vi d lungt på fm,tog en promenad i skogen med pulkan på 30-40 min...sen bar d av hem till mormor och morfar alltså w mormor å morfar han skulle ju sova där själv för första gången...gick jättebra sov bra där oxå.Vi hade ju fest hemma å var roligt d var skitroligt...kommer krot sen från festen.

Idag söndag har vi bara slappat men vad jag längtat efter min son d är inte sant.Nu vill jag inte att han ska sova borta på länge....å vad vi har myst idag.

Fest inställd pga sömnbrist!!!

Ja kankse lär ställa in festen på lördag,vet inte riktigt hur vi ska göra,fan nu har jag inte sovit bra...på jag vet inte hur länge.Är inte så bra att dricka alkohol då,å just nu känns d som jag är bakis jämnt när man inte får sova.Fast jag har ju sett fram emot festen jättemycket .....men jag vet inte om d är värt d.....vi får se hur vi gör.

Inatt vaknade W 02.00 hostade,pratade å lite grin.....ja så höll d på fram till 05.30...fast han somnade till då och då.Men tro inte att ´jag hann somna till nå ,höll verkligen på bli tokig inatt.Igår var vi ju på läkarbesök,så vi pratade lite om sömnen.Hon trodde W var lite otrygg i sig själv,fast d tror inte jag då skulle han ju vara blyg för alla han inte träffat men bryr sig ju inte om vem som håller honom.Ja vi lär väl prova lite olika metoder,man känner ju sitt barn bäst så är d bara .Doktorns barn hade varit så,så hon tyckte vi skulle prova samma sak att han skulle få sova med oss men d är ju för fan å gå bakåt .Han sover ju i sin säng.Somanr själv å allting.Men vi provade inatt att ställa hans säng mot min sida av sängen.Ja d tycket ju han var skitroligt när han vaknade å låg så nära mamma så han skarttade å flinade å försökte sätta sig upp.Inte somnade han nå bättre för d.....får väl prova en natt till så här.

Idag gör vi ingenting,har lite städdag idag.<mia kankse ska komma hit å hälsa på var längsen vi såg nu.

Nä ska man föröka sova nu när w sover.....har lite svårt att sova på dagarna...blir stressad då.

MÅNDAG!!!

Inatt har William sovit jättebra,lite krångel när han skulle somna,men när han väl somnat så sov han från 22.00 till 04.30 då d var dags för mat,han hade ätit så tidigt på kvällen därför blev d redan klockan 04.30 sen somna lillgubben om och sov till 07.30 å då gick vi upp.

Idag blir köpis en sväng inge Gävle är ju så kallt idag,då är d skönare att gå inne.ska kolla på en kjol från lindex som jag vill ha...ska kolla om den finns här i valbo hoppas då jag har presentkort kvar från i julas,visst är jag duktig.???

Ikväll ska jag träna hemma,blir intensiv förbräning heter dvd...ganska rolig men väldigt jobbig.

Nu ska jag hoppas in i duschen...medans lillfisen sover....denna kjol är d.Fin va???

Söndag

Sköna söndag hihi brukade alltid ha det som en sån där slappardag förut,fast d har vi väl fortfarande fast på ett annat vis...mycket mysigare vis.

Inatt har W sovit ganska bra igen,förutom att han har haft 4 hemska skrikattacker,usch vad han skrek men han var inte riktigt vaken så jag tror han drömde.Hur ska man veta liksom....

Idag blir d en lungn dag som sagt,ska äta lunch hos mamma och pappa sen ska vi åka hem,för idag kommer efterlängtade pappa Pelle hem...ååå vad jag saknar honom.Jag ska åka å träna ikväll intensivpass 17-18 skönt å välbehövligt.Annars blir d inte så mycket mer idag.

Rosi och William V.6

Måndag:åka ut på lite affärer som oves och kankse en tripp till gävle...någon som vill hänga på.

Tisdag:öppna förskolan 10.30 med Marie och Ella ,maria och Zoey...promenad efter d.på kvällen ska jag boxas.

Onsdag:läkarkontroll 6-månaders klockan 10.00 för William,sen åker vi till viken för jag ska på möte för på jobbet 13-17 antinegn följer w med eller så ville morfar ha honom.

Torsdag.inget planerat så vi tar nog en lungn hemmadag.På kvällen blir d intensivpass för mig.

Fredag:musik  på kanalkyrkan klockan 10.00 med Marie och Ella Zoey och Maria.kankse promis efter.

Lördag:ska vi FEST..jo d är sant.W sova hos mormor och morfar hmmm l

Söndag inget planerat men garanterat mys med familjen

Våran vecka d....

RSS 2.0