Överaskning!!

Ja d fick jag idag...eller jag har väntat nu några veckor.Fick veta nån gång kankse för 3 veckor sen att idag skulle jag få en överaskning av min vän helena H.Så idag på fm åkte jag och w till ockelbo.Vi började med att fika,Tessan och Daniel var oxå med.12.45 fick jag veta vad jag skulle vara med om jo jag skulle få en hårmakeover klockan 13.00 Helena stod för hela kalaset,å tessan som var med är ju frisör så d var hon som fixade håret på mig.Jag vill ju bli blond igen trivs bäst id  så d är jag nu en jättefin blond blev d.Sen klippte hon mig i jättesnygg frisyr ååå jag är supernöjd var längese jag var så nöjd med håret tack helena du har väl hört mitt gnäll ;).

Nu är d full packning till fjällen....alltså shit vad svårt d är packa man lär ju ha så mycket med sig...lilleman är d svårat åt.
Men jag tror allt är med nu.
vi ska vara i fjällen till på söndag...så d blir nog ingen blogga före d,men mycket bilder ska jag ta.
GOTT NYTT ÅR NU ALLIHOPA.....

5 veckor

tänka vad tiden går ....w blev 5 månader igår....stora killen

w med sin kompis tomte hihi

Sötaste tomten i världen

Nu var det längesen igen!!!

Jag har verkligen inte haft tid å blogga nu,varit så mycket.Julen har varit så mysig,men jag har inte känt samma känsla som förut.jag har ju älskat julen men i år har den känts lite jobbig,vet inte riktigt varför...det jag tror är alla dessa måsten.
På julafton var vi med Pelles släkt,fikade först när vi träffasdes klockan 14.00 sen blev d ju kalle anka då somnade William,förstår honom hihi,efter kalleanka blev d julklappsutdelning ojoj vad fina julklappar vi fick men den som fick mest var w såklart.Sen blev det den efterlängtade julmaten å vad jag var hungrig då...men efter jag ätit ett tag så började jag tänka alltså fan vad man stoppar i sig och d är ju sån mat man brukar äta fast nu blandar man allt å då blev jag ju såklart illamånede.
Sen tog Pelle jag , och J  å w en promis,gick förbi pelles syster  å sen en sväng hem till pernilla och Rikard.Vi kom hem runt 22.30 å då hade vi en trött liten unge :)
På juldagen åkte vi hem till mina föräldrar åt jul mat igen,sen fick  vi julklappar även här å w fick ju ännu mer alltså gud vilka fina julklappar han fick av alla Tack så hemskt mycket.Sen gick vi hem till åsa som fyllde år å fikade lite sen åkte vi hem å myste i soffan helt slut var vi då.
Annandagen kom Helena P hem till mig 09.40 så åkte vi ner till köpis på rean,vi började med att köpa en byrå åt w så han får plats med alla sina kläder :) sen fortsatte vi runt i alla affärer men hittade inte så mycket,dålig rea lär jag säga blir väl bättre efter nyår....så jag tänkte vänta.Det jag köpte var ett långt linne på gina tricot med spets på,på hm köpte jag en blus sen köpte ja bara dop present för vi ska på dop idag,Pelles kusin ska döpa sin flicka.

Så nu ska jag duscha å försöka göra mig fin hihihi

Måndag igen!!!

Ja d var ju nyss måndag tycker jag,å nu är d måndag igen;)Helgen har varit bra,mysigt hade vi d i fredags å d var ju Kevin som vann som vi ville,iallafall jag pelle å William.ilördags inhandlade jag några julklappar..så nu är några färdiga men d är många kvar å d är ju så svårt att hitta på vad man ska köpa till folk.På kvällen åkte vi ju på hocky som bestämt men d var alldelese för högt  ljud i logen så jag å w satt i sköna skinnfåtöljer å kollade på hockyn ,d gick bra d å.I söndags var vi bara hemma hela familjen var helt slut å trötta,jag å w klädde julgranen å Pelle pluggade för fullt.

Idag har vi är vi i viken d är ju måndag å d då är d mormor morfar dag.Jag w och mormor har varit på stan i viken så då fick vi två till julklappar inhandlade...sen fikade vi på lasses så mysigt så.

Imån tisdag ska vi träffa Widde å otilia får se vad vi hittar på med dom.

Onsdag ska jag och w till mitt jobb på möte skulle få nån julklapp å fika lite sen efter d ska vi på kalas till gammelmormor.

Torsdag ska jag på föreläsning med jobbet å w ska vara med sin mormor.

Fredag ska jag och min mamma på Peter Jöback i läkerol arena guud var roligt.

Lördag är d inge bestämt än,lär väl ut å jaga fler julklappar snart är julafton..ååååå va mysigt.

Söndag ska w å jag träffa Helena P får vi se vad vi hittar på...hon ska iallafall få en julklapp å jag å w har kommit på en grej hihihi.

Hela veckan är d någonting men d är skönt d.ska kankse försöka få in en promis med Carro oxå.

Nu ska jag kolla om prisen vaknat,vi ska åka hem för han ska äta gröt,han har ju börjat med d å vad han mumsar...så go men finaste och hans pappa förstås......

ja så är denna dag slut!!!

Ojoj vad dagarna går fort,springer iväg bara.Idag har vi bara varit hemma och tagit d lungt.Jätteskönt har det varit William har varit helt underbar.Jag har varit lite deppig igen,vete fan när detta ska ta slut.Alltså jag är överlycklig över william är ju d bästa som hänt oss.Men samtidigt som man är super duperlycklig så är jag så deppig vissa dagar.Jag har varit så nu ända sedan i lördags.Men idag pratade jag med min vän Natahalie....hon förstår en så bra.Hon säger att så här är d å få barn d är ju en omställning,hormoner å d är jobbigt ibland så är d bara å deppig d kan man ju vara fast man inte fått barn vet jag hade såna här perioder förut oxå,men nu är d nästan som manfår dåligt samvete för att man är deppig.Jag ja vet inte,men nu mår jag bra iallafall...efter samtalet med Natahalie då blev jag mycket piggare.

Har även tagit tag i jobb biten idag,usch å fy vad jag har haft ont magen för d...så d är mycket d som har fått mig deppig..känns lite bättre nu iallafall.

Imån blir d nog en tripp till viken,ta en långpromis med brorsan sen på kvällen ska jag boxas guud va skönt d ska bli.

På fredag blir d mys med Helena p sen får vi se om d blir fler självklart ska w vara me,vi ska titta på idolfinalen (hejja kevin) äta tacos,dricka glögg å äta en massa gotta.
ja just d på dan ska vi hälsa på Maria å lilla Tyler...längtar till å få hålla lilla fisen.

På lördag ska vi ut å leta julklappar på dan,på kvällen ska vi på hockey hela familjen,vi ska sitta i loge med Olle.

På söndag blir d nog bad i ockelbo hela familjen å Helena H.Ja så nog har vi att göra;)

Nu är nyår bestämt oxå vi ska till fjällen med Peter,mia,Therese,hasse å Mulle..ska bli hur mysigt som helst å tomten har sagt till mig att w ska fåå en pulka å en fäll i julklapp så d är ju perfekt att ha med till honom...Tis till söndag ska vi vara där om allt går som d ska annars åker vi hem tidigare...men d går nog bra.

Nu ska jag göra ersättning till natten å våran prins han sover redan för natten han är så duktig.

Till William

Det är du
"Två människor möts nånstans
För att leva ett liv ihop
En längtande dröm blir sann
Man vänjer sig vid varann
Och livet får en början på nytt

Och då ser man ingen ände
För det händer ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Den känslan är allt för oss
Att finnas till för dig
Och nu står vi här idag
För att aldrig glömma av
Att livet fick ny mening när du kom

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Och nu ser vi ingen ände
För det hände ju till slut
Det vackraste två människor kan ge

Och det är du vårt liv, vår kärlek
Ja, det är du som blommar upp för oss idag
Vi ser våra egna liv i dig i din närhet
Skapat från något äkta
För svaret på vår kärlek finns hos dig

Skapat från något äkta
Ja, svaret på vår kärlek finns hos dig"

RSS 2.0