Tisdag!!!

gick väl sådär igår hos frissan me William men klippt är han iallafall mer beöver jag inte säga en än svettig,gring kille kom ut därifrån=)men han blev så fin å så stor på en gång.

Sen fikade vi på stan mums!!Hade en lugn dag igår ,köpte en blombukett och var upp på mormors grav å satt där,äntligen tänkte nog mormor och d gick bättre än väntat för mig.
Köpte en jättfin tunika på rea igår på Not naked,ganska bra afärr d där.älskar rea=))

idag tisdag vet jag inte riktigt vad vi ska göra,funderar på å städa lite behövs verkligen,å jag kan inte slappna av förrän d är gjort,så d är väl lika bra och bita ihop å göra d.ikväll ska jag klippa gräset för på torsdag ska William ha poolparty här och lite vattenspridare lek...så till dess vill vi ha fint.

bara att sätta igång å städa!!!

Semester!!

nu har vi semester,jag & William iallafall=).Pelle jobbar två veckor till.å det ser ut som den kommande veckan ska bli strålande väder,jättebra då blir d stranden för mig & hjärtat.Och självklart ska vi ha poolparty här hemma=))

idag första dagen på semestern så var jag på ockelbo marknad med tomas maria & Emma.köpte tunnbröd,en tröjan till hjärtat med tomas tåget på,gissa om den blev poppis=))Han fick oxå ett par foppisar blåa fina.

imån ska vi åka till sandviken,William ska klippa sig hos mormors frissa,får se hur d går denna gång sist gick d inge bra.Får se om vi tar en sväng till starnden sen efter d.

Ledig i 8 veckor nu så lite ska vi nog kunna hitta.
Vad säger ni om denna snygging,i carros brillor=))

RSS 2.0