Stockholmstripp!!!

Blir det i helgen,ska till min underbara vän Helena,inte en dag försent=)har försköt och försökt fått ihop det men d har varit svårt att få ihop det men nu så kommer vi=)))

Det blir jag & Maria som åker.Lördag till söndag bara men d räcker fint d när vi inte har några barn med oss.Ska shoppa lite,eller mycket;)dricka viiiiin å mysa får se om d blir en utgång istorstan.Iallafall blir d någon pub.Kanske fridays ....goda drinka mmmm.

Imån frdag skulle jag ha jobbat natt men jag har tagit semster så jag är pigg på lördag=))så imån blir d fredagsmys med familjen,välbehövligt så in i H****te.Ibland glömmer man bort varandra,tar varann för givet.Nä imån d ska d mysas så in bomben med mina killar.

Igår var jazza till frissan alltså hund frissan;)men hur fin blev hon inte.Till med så hon som klippte henne ville ha henne...men d skulle aldrig gå.William och Jazza har verkligen blivit bästa vänner så härligt å se,trodde vi aldrig.

Nu ska här städasFriends 4-ever

Bättre!!

Idag mår min lillgubbe mycket bättre,men är självklart hemma från dagis.Han hade feber igår oxå fast bara lite.Idag har jag vabbat halva dagen,var på utb på fm lyftteknik,riktigt bra man känner sig om ett blåbär å få komma dit å lära sig så lätta knep men som underlättar så otroligt...ändå har man jobbat i 10 år=)jaja tack kommunen att vi fick gå nån gång=)
Emma och bror var här och passade w medans jag var på utb,tack för det.Pelle är ju borta som vanligt ivf bara över dagn idag i hörnäsand,men därför kunde inte han vabba.
Pelle och jag har nu betsämt att jag ska gå ner till 75 % i 6 månader nu, får se hur d går med ekonomin osv.fast jag tror inte d blir nå problem och vi måste ju familjen att hålla ihop det går då före allt annat å så mycket som pelle kommer att resa nu så är det d klokaste.

Dieten då??jo d går för bar för att vara sant,har gått ner 3 kg på en och en halv vecka lite för snabbt kan ju jag tycka då jag bara vill gå ner 5-6 kilo.Så jag har bestämt mig för att lägga till lite fullkornsprodukter mm.

Nu göra lite nytta=)mitt hjärta

Helt slut!!!

Helt slut är bara för namnet på vad jag är efter denna natt,stackars min William,så sjuk.Det började med hosta  å snuvig på dan inge feber men sen på kvällen då kom det 38,8 graders feber å en sån jävla hosta så d var inte sant.Fick alvedon när han skulle sova,å somnade snabbt d gjorde han men vaknade efter en timme...å så där höll vi på hela natten,han och jag somnade väl riktigt ca 03.00 å sov då till 05.30 upp och bytte blöja å gjorde iordning välling sen sov vi till 08.00.Fick ju inte ner febern på honom igår heller gav honom mer alvedon,tog av honom pyjamas byxorna.....han låg bara och yrade och pratade ,stackars min lilla gofis.

Idag har han varit bättre,men inte alls bra.Får hoppas att han kan sova inatt så han piggnar på sig,han har inte ätit mycket idag å då blir jag orolig för han äter ju jämnt så bra.Fast så är d ju när man är sjuk då är man inge sugen,så nu får man vabba igen men d gör mig inge för min son han ska få vila tills han är riktigt FRISK.

Idag är det dag 9 på min diet och det går fortfarnade bra jag gick ner 2 kilo första veckan,så fortsätter det så här då lär jag börja lägga till bulgur och sånt tidigare.
Isöndags hade jag mitt första riktiga spel sen jag började med det här,jag fick min mens då!!!ni kan ju bara tänka er vad sugen jag var på choklad.pelle kunde nog har sålt mig billigt då på kvällen för den stackarn som får stå ut med mig.Nu är det inge sug och jag gjorde inget för att stoppa suget heller,jo d gjorde jag visste jag la mig å sov=)sen va d borta dagen efter.

Nu ska jag lägga mig i soffan å slappa,känner mig lte risig jag oxå snorig,ont i halsen och kroppen.pelle var i england igår ska komma hem idag men tyvärr så har vi inte pratat nå på dessa två dagar så jag vet inte när han kommer hem,men det återstår väl att se=)

Jag har oxå tränat dessa två dagar=))

Dag 7!!!

Nu har en hel vecka gått med Gi mat,har gått riktigt bra faktiskt.igår kom stora eldprovet när vi hade kalas för Pelle,men d gick d oxå.Var inte så sugen på fika,men d blev mycket kaffe iställ...undra om jag har blivit en kaffetunna???
Vägde mig idag,egentligen är d ju imån som d gått en riktig vecka...ville kolla ändå,.kan ni gissa hur mycket jag gått ner på en vecka??jag är iallafall nöjd=)))fortsätter d så här då går d ju skitbra,när man ser resulat så blir man taggad.

Den här veckan ska jag köra på mer med träninigen har jag tänkt,blev inte så mycket förra veckan.

Idag har jag ätit

frukost:2ost skivor,keso & avokado.

Lunch: tonfisksallad.

Middag kommer att bli kyckling i ugn med rostade grönsaker och avocado cream till.

Nu ska jag ut på en långpromenad med Jazza,sen göra vår på altanen,kan man bli galdare av detta väder=))

Dag 3!!

Idag har d varit lite tufft,inte så att jag varit sugen på nån speciellt eller så men d har helt enklet känns tråkigt.men nu börjar d bli bättre å ställer jag mig på vågen så ser jag redan resultat så jag lägger absolut inte av=))

idag har jag ätit

Frukost:3 hackade ägg 1 msk majonäs halv burk tonfisk

mellis 2 koppar kaffe och en skiva brieost

middag tacosallad

ska ut sista natten för denna vecka skönt säger jag har varit jobbiga nätter för jag har varit sååå trött.ska ha med mig en smothie,några salami rullar & körbärstomater...mmmm.

nu lite styrketräning innan jobbet.

GI!!!

Gi har jag börjat med igen hihi,började igår.Har en bok nu som jag kan följa,riktigt bra bok.Med många mumsiga recept.
Igår åt jag:
Frukost,några skinskivor,fetaost,en avocado.

Lunch kycklingsallad

mellis 3pastramirullar med brieost

middag kycklingsallad

sen jobbade jag natt å då blev d 2 rullar med pastrami och chevreost sen mot morgonkvisten en smothie på turkiskyoughurt hallon och liten skvätt grädde.

Låter inte helt fel va??

ska äta äta så här nu i 22 dagar sen börjar jag lägga till lite frukt,bulgur,fullkorns produkter mm

Idag har jag ätit bara frukost än så länge å då blev d 2 hackade ägg med 1msk majonäs halv burk tonfisk och 1 tomat hur gott som helst.

till middag nu innan jag åker å simmar blir d tomat soppa med kassler.

Det är verkligen en jättbra bok som jag följer nu.det är ett program i 30 dagar å dom 20 första dagarna är det turbostart sen börjar jag som sagt lägga till.Det här är för att jag ska få bort mitt sötsug plus börja äta sundare,kankse jag kan bli lite piggare för fy nu var trött jag är om dagarna.Det som dessutom är ett stor + för min del är att man kan går ner 4-5 kilo på 30 dagar,mer eller mindre beronde på hur noga man är och hur mycket man rör på sig.
Denna gång ska det gå vägen,jag har bestämt mig=))

RSS 2.0