Spökar det!!!!!

Ja jag vet inte vad det är som låter,ovanför vårat sovrum.Förut trodde vi d var träden som slog mot väggen när d blåste.Men nu är d så mina kära vänner att vi tagit bort träden och d låter frotfarande,d liksom slår mot väggen utanför,låter nästan som nån drar sig upp.sen låter d som nån är uppe på vinden ovenför vårat sovrum....usch jag tycker d är otäckt.Jazza blir livrädd när d låter hon skäller sen kommer hon och lägger sig hos mig.
D kan ju vara nå djur oxå men vad för djur???nån som har nå förslag???Pelle får gå upp och titta om han ser nå,jag törs inte;).jaja fortsättning följer....

Nudå idag är d ju valborg....men vilket besvikande väder (kan man säga så) inte roligt får vi ju sitta inne buuu.Dblir nog bra,vi får väl göra d bästa av d.Vädret kan ju hinna ändras till kvällen.Alla kommer runt 17.00-17.30 så vädret hinner nog ändras...hoppas ,hopppas.nu ska jag städa lite och förbereda för maten.

ha en trevlig valborg allaihopa....tjing

Helgen+sista april

Ja helegn blev lungn för min del,på fredagen hade jag mamma lite mys.Pelle var ut på brända med jobbet och som vanligt kan jag inte sova när han är borta på natten,han kom hem runt 02.00 sen somnade väl han runt 03.00 och jag ja jag somnade väl runt 04.30 jiipii pelle han snarkade å hade sig så då var d inte lätt att somna.

Lördag upp tidigt pigg konstigt nog,men jag blev trött senare på eftermiddagen.Vi var ut med Ante och widde på Livingroom och åt riktigt trevligt var d,skönt att gå ut och äta å ta d lungt.Saknar inte alls krogen,d jag kan tycka är mysigt är att gå ut på en uteservering när d är fint väder men då kan jag lika gärna dricka cola.Mycket godare än öl iallafall men d jag saknar lite är rödvin när man äter en köttbit.

Söndagen tog vi d lungt,åkte tll oves köpte ett jättefint skåp som vi har i matrummet nu.Kommer faktiskt inte ihåg riktigt vad vi gjorde då.....

Imån är d sista april då kommer d några vänner hit,vi ska grilla,spela kubb,leka lite annat kankse vi får se.Ska knäppa lite kort då kankse lägger ut sen.Ska knäppa kort på min fina vovve då som är nyklippt ska ni få se vilken fin tjej hon blev.

nä nu ska jag göra mig klar ska iväg och prova simma idag ,hoppas d går bra.Måste försöka röra mig lite fast dgör ont men man har ju ett liv efter graviditeten oxå då vill man ju ha till baka sin kropp.....jaja nog om d,men jag har nog lite viktnojja fast jag är gravid och jag vet att jag ska gå upp i vikt. ähh nog om d nu

see yaaa

TRADERA

TRADERA
Denna kläning säljer jag på tradera...söt eller hur:)

Idag ska doktorn ringa 9.00 få se om man blir hemma,eller omman ska börja jobba.
Klockan 13.00 ska jag med min go fia till frissan,ska bli så fin.bild kommer senare såklart.

Igår var pernilla här hela dagen,vi solade så jag är röd över bröst och armar,pratade lite om allt möjligt,käkade  lunch sallad,beställde smink från ebay märket id å jag kan säga att d blev bra mycket billigare:)
Vi åkte sen på köpis å tog en mjukglass mmm har nog blivit min drog just nu fy f*n va gott det är.
runt 18.30 åkte pernilla hem å snacka om att jag var trött å ont hade jag,har lika ont i morse när jag klev upp,får försöka vila lite idag.

Hoppas alla får en härlig dag,kan väl inte bli mycket annat i det här fina vädret eller hur;)

see ya.......

Denna söta sak har jag beställt

Denna söta sak har jag beställt

Denna vecka så långt.

Jahapp var har hänt denna vecka då????

I måndags blev det en dejt med Helena H,vi lunchade i gävle med uppdatering och allt vad d innebär.Vi kikade runt lite på stan,Helena handlade både smink och underkläder.Vi var in på Rena rama under vilken riktig snygg amningsbh jag hittade där,trodde inte d fanns så snygga amningsbhar,den ska jag köpa sen sen när jag fått.Den hade bygel så jag får vänta tills våran prins kommit ut.Jag hittade annars ingenting.
Fick så gulliga skor av Helena som var till william såklart.Babyblåa foppatofflor typ med stjärnor på riktigt söta.Tack så mycket.
När jag kom hem blev det en promenad med jazza,sen var jag slut för kvällen.....usch vilken värk jag fick.
Blev middag tonfisksallad sen belv det soffläge.....ååå va skönt d va.

Tisdag blev inte så mycket gjort hade fortfarnade värk.Ringde doktorn,min sjukskrivning går ju snart ut.Han skulle ringa mig på fredag mellan 09.00-10.00 så då får vi se hur d blir.
Jag vårstädade min gaderob vilket var välbehövligt,två kassar städade jag ur,blev så fint i gaderoben.
Halv 4 träffade jag carro på badhuset,vi simmade och bubblade lite.När jag kom hem gjorde jag middag,sen blev d soffläge igen,fy sjutton vilken värk jag hade igår kväll.Det är inte så roligt att vara gravid som jag trodde,inte trodde man väl att man skulle få foglosning,visste knappt var d va innan men nu vet jag kan jag säga.Fast jag lär ju säga d är ju värt d absolut.

Idag onsdag hade jag tänkt gå ut och sola lite,men d är ju monligt såklart.ska på möte klockan 14-16 sen vet jag inte vad som händer,men blir nog rätt trött idag när jag vaknade 05.30 imorse.

Idag har widde och Ante ul skönt för dom så dom kan vara lite lungna sen.Får höra sen hur härligt d var

nä nu ska jag grejja lite had så bra...kraaaaaaaaaam

New york

New york
åååå vad jag vill åka till new york just nu,måste vara härligt där nu vår tider.alla fina kläder man kan shoppa ååå.här är en bild på mig och pernilla när vi var i new york,utanför lgh vi hyrde.kram,kram

Uppe med tuppen!!!!

Jaha ännu en natt som man inte kan sova,vaknade 03.00 i morse kunde inte somna om,ont i ryggen oxå kändes d som jag hade lite sammandragningar.Kändes som magen drog ihop sig sen blev den stenhård.Låg kvar i sängen till 05.00 sen gick jag upp och gjorde mannagrynsgröt mums.Slog på tv :n och kikade lite.Gjorde iordning frukost till pelle,väckte honom runt 06.45.Vi åt frukost tillsammans jag åt två mackor denna gång och drack en mugg te.

Idag ska jag träffa några arbetskompisar,vi ska ta en fika och snacka lite uppdatering.Klockan 15.00 ska vi på föreläsning på folketshus på Mia Törnblom kan bli intressant.
Föreläsningen slutar klockan 17.00,efter d kankse jag och helena P skulle ta en dejt,vi skulle höras efter så får vi se vad vi hittar på.

Nä nu ska jag prova vila en stund får se hur d går.

Ha en bra dag alla so long........................

FIN!!!

FIN!!!
har jag beställt.....

Får försöka igen då!!

Igår skapade jag en ny blogg,kände för d.Men idag då kom jag inte in på den j**la bloggen så nu gör jag ett nytt försök igen och nu med ny adress denna gång.

Igår var jag hos barnmorska,skulle mäta magen för första gången,alla säger ju att jag har så stor mage för att vara i v 25.<men nu ska ni få höra jag låg precis i normalkurvan var inge stor mage här inte.Vi tog oxå stick i fingret usch,allt så jättbra ut så jag behövde inte börja äta järntabletter som man oftast får börja äta i v 25.Känns hur skönt som helst..Vi lyssande självklart på hjärtat oxå på lillen och d slog så fint så.Det konstiga är att jag forfarnade inte kan fatta att jag är med barn???fast han sparkar och har sig där inne,vi lyssnar på hjärtat och allt.men d är väl svårt att förstå att man ska få sig en liten knodd..LÄNGTAR som bara den kan jag säga.

Idag är d tisdag,sov länge idag och d var längsen.Ska snart ta en promis med jazza sen runt 14.00 kommer pernilla och heman hit å hälsar på d blir skoj d.Har inte så mycket inplanerat men vill inte planer in så mycket heller på dagarna,orkar ju inte så mycket får onta av minsat lilla,räcker väl med promenaden med jazza.

Jag längtar sååååååååååå otroligt mycket till mitt jobb kan jag säga,saknar alla barnen och mina arbetskompisar.Imorgon ska jag träffa k,s och g tror jag att d är iallafall men d brukar vara dom vi ska ta en fika för sen ska vi på föreläsning.

Nä nu ska jag göra lite annat......so long....kramar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0