wera önskar sig!!!

denna önskae sig wera i doprelle!!!

tagit bilden från Marie!!

fortsättnig följer!!!

Vi har en nöjd bebis här hemma så skönt,ringde ju bvc igen.Dom tyckte att vi skulle köra med kolikdroppar till och börja med,skulle inte dom hjälpa skulle vi prova mjölkfritt.Men tack och lov så har dom hjälpt sen tror jag oxå att Wera snart är 3 månader oxå hjälpt till lite.För nu har vi en nöjd och glad bebis här hemma...så härligt och skönt att kunna njuta!!!

Sova det vill hon inte,vill vara vaken tills hon blir så över trött att hon bara skriker men då tar d en minut så sover hon.Nätterna är oxå lite bättre...så glada är vi.Känns som allt flyter på just nu,Pelle har fått nytt jobb,kakel killen har äntligen kommit och börja kaklat badrummet,nästan klart nu så snart så flytta vi ut=))

4 Mars är det dop/ 30årsfest så vi håller på donar lite inför det mycket som ska fixas.

Är det någon som har förslag på någon god mat och lätt att göra som vi kan bjuda på,gärna som man kan förbereda nån dag innan!!!

Nu städa!!!Wera eller William...gissa!!!

Wera kom och tiden försvann!!!

ja så är d,hinner inte mycket nu förtiden.Wera kom ju den 4 mars våran lilla tjej.så härligt med en av vadra.fast d hade inte gjort nå om d blev en kille heller.

men tiden räcker inte till just nu,wera har problem med magen....måste vara den.Vissa dagar har varit piss...rent ut sagt.hon bara skriker och skriker,vissa dagar går bra.
Har nu börjat prova nan ersättning som ska vara mildare mot magen,kör även med kolikdroppar så får vi se hur det blir.Hoppas,hoppas d blir bättre för d finns inge mer frustreande än en bebis som bara skriker och inenting hjälper.tycker ju så synd om henne.

Det går bra för William att vara storebror,jobbigt bara när hon skriker.sen är han i jobbig period själv..TROTS!!!men vissa dagar är d bättre och vissa dagar är d bara trots...det är ju en del av utvecklingen så man får se d som en positiv grej fast d kan vara skitjobbigt.

Ska ha dop & 30 årsfest den 4 juni,så nu hoppas jag att wera mår bättre för annars orkar jag inte med det!!

Forsättning följer......

RSS 2.0