Lördag och Carros födelsedag!!!

Grattis Carro på 24-årsdagen...vi ses senare.

I natt har vi sovit bra,W sov från 22.15 till 06.00 d är bra d å jag har sovit nästan lika mycket.

Just nu håller jag på att färga håret eller fyller i benan,sen blir d dusch.Ska iväg ocg handla lite sen bl.a välling som w har börjat dricka d verkar han gilla bättre än ersättning.Sen ska vi ta en sväng på storstan i viken och kika lite,jag gillar stan i viken inte så mycket affärer å d är väl ett minus men d är mysigt på nå vis.

Sen blir d promis till östanå....så vi får lite luft och motion idag......idag är d min ätardag eller den började lite igår oxå då d blev kebab med strps till middag mums...får se vad d blir idag......

Mina fina killar!!!

Pelle min prins


W med morfar så liten han var,morfar såg lite full ut men d var han inte,nykterist som han är nästan iallafall...så nu blir några glad när jag lagt ut blid på w d vet jag,kankse några blir glad av att se pelle oxå å min pappa vem vet ;)

FREDAG!!!

Fredag igen usch vad dagarna springer iväg,står inte på förrän w börjar på dagis.idag ska vi till viken,ta en långpromis så man får nån slags träning idag.Sova hos mamma och pappa ska vi göra skönt ska d bli kankse man får sova lite mer,mamma går ju upp så tidigt självmant så då kan hon ta lillgubben så får jag sova lite längre på morgonen.inatt har jag sovit två timmar igen,ändå har w sovit bra men gnällt ibland pelle har snarkat och Greta katten har busat så d är därför och jag har blivit så känslig på natten vakenar av allting,tror d är modersinstinkten ;)

Igår var vi till mitt jobb på vallbacken och hälsade på en snabbis,passade på att träffa min chef så nu är d klart börjar inte jobba förrän i mitten på august så skööönt.Sen fortsatte vi till mitt andra jobb Hovet hälsade på där men då sov W hela tiden,så dom ville vi skulle komma igen så dom fick träffa lillfisen.sen gick vi till baka till min mamma och pappa där W fick gröt,Pelle kom sen och hämtade W och jag åkte å tränade intensivpass,har träningsvärk idag i rygg och ben skönt d så man vet att man gjort någonting.

Imån ska vi ut och köpa present till carro som fyller år,fan hon börjar komma ikapp oss 24 år oojoj vad gamma hon blir ;)
Sen blir d promis till kIcki,Carro ska ha kalset där observera promis från mamma inte från valbo...hihiså tokig har jag inte blivit. än.

nä nu ska jag ta en dusch innan lillen vaknar igen ha en bra helghaha Linda Carro och jga för ett x antal år sedan....

Nu fick jag den!!!

japp nu fick jag tag i kjolen jiipii,Tack vare Anna Nyberg.Gick in nu på eftermiddagen efter Anna ringt och då gick den att beställa...måste ha varit nå fel i morse....nu är jag såååå glad-tänk hur man kan bli över en kjol,men har man sett nåt man gillar ja då blir jag nästan besatt av att få det.....jaja bra ibland och ibland inte.Nu ska jag iväg å träna....

åå vill ha!!

denna kjol från hm men självklart slutsåld....nån som sett denna i affären...ååååå

ONSDAG!!!

Idag ska vi nog inte göra någonting,Måndag och Tisdag har varit två mysiga dagar med mycket att göra och då kan d var skönt att vara hemma....sen har vi inte sovit så bra inatt heller.Lillgubben har fått för sig att han inte ska sova så han ligger och tjoar och grejjar i sängen...så jag somnade nog 05.30 och vaknede 07.30 å sen sov jag en timme till så man är ju inte allt för pigg.

Igår var en mysig dag,åt lunch på jensas med maria,Zoey och marie och Ella.Sen gick vi vidare tillLindex där vi allihopa handlade någonting,ja inte till oss själv utan till våra änglar.Jag köpte tre jättefina bodies åt William.Fortsatte sen på promis å vi hamnade både på dollar och rusta.Där hittade jag ingenting.
Mysigt å träffas sådär,menigen var ju att vi allihopa skulle gå på öppna men w är ju inte riktigt bra el. var inte riktigt bra så vi skippade öppna...blir nästa tisdag istället och fredag ska bli skoj.

Idag blir d medelpass på jernvallen var på boxning igår å d är ju sååå roligt men idag känns d lagomt med ett medelpass.

Nu ska jag nog vila en stund för nu sover prinsen så då lär jag oxå passa på.....haha gammalt kort då var vi ung ;)

SÖNDAG!!!

Vilken tråkig söndag detta varit,fan vad snöat usch gillas inte.W har sovit skitdåligt inatt vaknat typ varenda timme å grina till så idag har vi varit helt slut.Åt god lunch lax potatis och sallad.till kvällen tror jag d blir gröt och kesomackor.....ska iväg och träna snart.

V5
Måndag:Träffa natlie gå långpromis och till jobbet till min moster å lämna lite grejjor.

Tisdag:öppna förskolan vet inte riktigt vilken tid ska hör med Marie.Maria och henne barn ska oxå me.Boxning på kvällen

Onsdag:kanske gå på nån sångstund på öppna ska höra oss för vad d är. kankse långpromenad eller nåt pass.


Torsdag:inget planerat på dagen men intensiv pass på kvällen

Fredag:på dagen inget plnerat blir nog en långpromis iallafall sen ska w å jag sova hos mamma och pappa

Lördag:kalas Carro fyller år grattis...tar väl en långpromenad dit hoppas få sälli av maria med barn;) är bjuden på fest men jag vet inte om jag orkar:)

Söndag inget bestämt men intensiv pass på kvällen

Våran vecka d...vi ska sova hos mamma och pappa för pelle ska på svensexa hela helgen i nån stuga...d är så skönt att sova där....

LÖRDAG Å NU FAN SKA D HÄNDA!!!

Lördag å idag blev d shopping på köpis,jag w och min mamma och pappa.Kusin min maria skulle med men haft en tuff natt så d blev inge.Först köpte vi mat mycket frukt å grönsaker blev d.Sen gick vi runt och kollade lite,jag handlade bara till mig själv,två linnen ett i lila å ett i ljusturkos det var på vero moda.köpte chinos byxor i grå färg på gina tricot.Hämtade även ut ett paket på från Ellos.Jag hade skickat efter ett par stövalr och en kofta...Jättefint alltihopa men nu längtar jag skitmycket till våran för linnena kändes så våriga.

Idag när jag skulle sätta på mig ett par jeans som jag inte provar på länge.......höll jag fan inte på komma i dom så nu fan ska d hända nå...SKÄRPNING.Idag har jag tränat på orbitreken 30 minuter sen gjorde jag 180 situps.Denna lördag blir ingen ätar dag för mig måste komma igång lite först...så nästa lördag först blir en ätardag.Ikväll ska vi äta sallad och en kött bit mums.
Imån ska jag på jernvallen å köra ett intensivpass någon som ska med???

Nu kallar duschen,jobbigt att köra med orbitrken :)

ha en bra lördagkväll

FREDAG!!!

Idag har vi åter igen fått varit hemme.W fick 6  månaders sprutorna igår..på kvällen sen fick han 39,4 graders feber stackarn.Fast han var ju ganska pigg ändå.
Vi skulle ju ha träffat min jobbarkompis Natalie idag men så blev d ju inte,precis lika som förra gången vi skulle träffas.Jag tycker d är onödigt att gå ut när han hade sån hög feber igår.Idag har han inte haft nå feber alls så skönt.
Ikväll har vi ätit tre rätters fast ganska nyttigt sådan.Till förätt åt vi toast med nån salladsblandning med olja och kryddor jättegott.Till varmrätt åt vi kyckling ris och nån thaisås med vitlök...till efterrätt som vi ska äta till lets dance (för d måste jag bara se) ska vi äta fruktsallad med keso hur gott som helst åsså är d ju nyttigt.
I lets dance hejjar jag på morgan och bagge kommer inte ihåg vad hon heter i förnamn....fast jag hejjar oxå på Daniel dasilva...men bara på honom inte hans partner,tycker han är så snygg när han dansar:)....hoppas kitty åker hon är ju sååååå tråkig,Kläderna sen dom är ju så fula...hur gammal är hon egentligen som inte kan ha vanliga danskläder ...nä usch ut med kitty...................

Min fina prins

w runt 2 månder


3månaderca


w 4 månder ca

w nästan 5 månder

SÖMN!!!

Sömn är viktigt,d har man märkt nu när man fått barn.Nog visste man innan att man inte skulle få sova så mycket.Sen beror ju allt på d lilla barnet oxå alla barn är ju olika.W sov ju superdåligt i början ,sov kanppt nå på natten och lika var d på dagen,När han blev ca 3,5 månader då började ha sova bra åt bara en gång på natten,Alltså w behöver mycket mat så är d bara.men iallafall när han blev 1 månad äldre ungefär då började han sova hela nätter  eller från 23.00 till 07.00 så d var ju jättebra eller han behövde iallafall inte äta nå under dom timmarna men han vaknade ändå skulle ha nappen och sådär.Nu den här veckan när han varit sjuk då har man knappt fått sovit en blund,har inte sovit många timmar samanlagt.Jag bara undra när ska man få sova typ 5-6 timmar i sträck??D återstår väl att se.Efter ett tag blir man ju på dåligt humör kan jag säga men d går inte ut över w d skulle d aldrig göra nä d går ut över stckars pelle eller mamma och pappa.
Igår skulle jag ha varit på planeingsdag med jobbet,men alltså natten igår var kaotisk fick fan inte sova någonting,Så jag orkade helt enkelt inte gå plus att jag har haft ont i halsen och kroppen känt mig sjuk.
Så träning har d blivit dåligt med denna vecka,lika maten har ju varit så hungrig men jag vet vad d beror på pms......å ni kan ju tänka er kombinationen av pms och dåligt med sömn inte lätt för P...stackarn.

Idag ska vi på bvc,w ska få sin andra spruta fy hatar  när han ska får spruta .....ja jag vet att d är bra för honom men inte just när han får den han blir ju ledsen...usch.Resten av dagen är inte riktigt klar med vad vi ska göra.Ska nog träffa min kusin Maria ska vi ta en promis....

KLÄNING!!!

till bröllopet vad tror ni???

OJOJOJ!!!

Vill ni ha insperation att börja träna äta rätt mm.Ja då tycker jag att ni ska gå in och ställa er i ett provrum...det måste ju vara d värsta.För det första vilken j**la belysning ser ju allt och lite till...sen alla speglar från alla hörn och kanter nä usch kommer inte att ställa mig i ett provrum på länge igen.'
Jag gjorde ju d igår,var ju på köpis med Helena P skulle kolla kläder till på lördag.Hittade en fin svart kläning på Gina tricot men vart lite sådär så jag provade den ååå herregud alltså när man stod där naken...fy alltså.Efter vi hade varit på köpis åkte vi och solade,man såg ju som en blekfis i dom där speglarna.Jag köpte kläningen iallafall.Hittade även en kort päls som jag ska ha till bröllopet.

Så nu ni mina vänner har jag verkligen fått insperation...så nu j**vlar kör vi för fulla muggar,idag ska vi på ett intensiv pass blir skit bra d.Annars blir vi bara inne idag lillfisen är fortfarande sjuk.ge mig denna kropp åtminstone magen

SJUKLING!!!

Min lilla plutt är sjuk,d är så synd om honom snorig till tusen å har 38 graders feber.Det är ju inte så mycket feber men d är ju feber iallafall men vid gott humör är han ändå.Inte i natt då men jag kan förstå honom kude ju kanppt andas för d var så mycket snor,Fick använda nosfrida för först gången....tyckte den var sådär.Nu vilar lillprinsen vi får hoppas att d går över fort.

Mamma och pappa är på väg hit måste ju hälsa på sjuklingen...så nu har jag bakat en hallonpaj som står i ungen...undra om jag kan motstå den....tror faktiskt inte d.Jag har varit duktig igår var jag på boxning såååå skönt att komma igång...sittups blev d när jag kom hem.Skulle ju ha varit ut på långpromis idag med carro men d kunde vi ju tyvärr inte...å imorgon kommer vi nog inte heller ut men på fredag kankse då ska vi ju hem till min jobbar kompis ,skulle vi ta en långis så vi får hoppas på d.
Ikväll kommer Helena hit å äter kvällsmat sen ska hon å jag gå på köpis,köpa lite vin,då vi ska på tjejfest i ockelbo på lördag...sen ska vi nog ut i gävle....å vad roligt d ska bli.Ska försöka hitta nå att ha på mig oxå...kan ju bli mycket svårare...jaja får s vad man hittar .....ska kolla till lillprinsen nu och pajen.

Hemma dag idag!!!

ja  d ska vi ha,w har sovit sååå dåligt inatt.Törs knappt berätta när han somnade...men okej klockan 00.00..ja han måste ha varit så övertrött.Vi bestämde att 21.00 då är d sovdags för lilleman,så vi provade d i lördags.Han somnade så snällt klockan 21.00 inga problem,vaknade 21.30 var lite ledsen men somnade snabbt om.23.00 var d dags för mat .Efter d somnade w om så snällt så.Klockan 03.00 då var lillgubben pigg låg och pratade å vände sig till mage(som nu är d nya för hans del att sova på mage inte omtyckt av mamma)lja så höll han på tills klockan 05.00 å se sov han till 09.20...ja han åt ju oxå där en sväng runt 04.00...Det är ju så konstigt att han kan somna 23.00 å sova till 06.00 äta sen somna om å sova till 10.00 men han kan inte sova från 21.00 till 07.00.Vi ska prova igen,han har väl bara hamnat i dålig rytm.....är d nån som har nå bra tips får ni gärna komma med dom :)

Idag får vi ta och städa lite,tvätta å allt sånt roligt men d måste ju göra d oxå.ska boxas ikväll med helena ska bli roligt ...är taggad till tusen så passa dig;)
Det här är ju veckan jag ska bli nyttig bara äta skräp på lördagar,jaja vi får se hur d går men ska verkligen ge järnet till beach 2009 ;)...Började bra igår blev en långis fast d blåste så hemskt,på kvällen blev d några sittups......nu är d bara att kämpa på.
Nä dags att göra nytta.    TJING`
kompisar...

Lycklig!!

Jag är så lycklig,allt känns så bra just nu.men d är väl på tiden har varit rätt nere ett tag,har inte riktigt veta vad som har varit fel uan jag har bara varit nere.Men nu har d vänt är så otroligt lycklig å kan man vara annat om man bara för någar sekunder tänker efter vilket fint liv jag har.världens finaste goaste son,världens underbaraste pojkvän,dom bästa kompisar man kan ha + bästa släkt man kan ha...och mina underbara föräldrar och bror ställer upp jämnt utan att tveka....sen får vi ju inte glömma mina fina djur jazza min bästis jämnt...och våra fina katter.Älskar er alla så otroligt mycket...TACK FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV.

Pelle och jag har prata om mammaledigheten och när han ska vara hemma och nu har vi bestämt att jag ska vara hemma till augusti å då tar pelle över i någramånader å får skola in william på dagis.....vi spar både dagar och pengar om vi gör så här ...skitbra tycker jag då får jag vara hemma över sommaren jiiipiii.

Fredag och lets dance

Fredag igen,skönt tycker jag,får vi ha pappa hemma i 2 hela dagar.Idag ska w och jag åka å handla i sandviken på willys....behövs handlas hem mycket nu.kanske skulle till widde idag,men hon skulle höra av sig så vi får se.Ska nog ta en sväng till mormor och morfar iallafalol...blir dom glada alltså min mormor och morfar.W mormor och morfar är sjuka..så dom åker vi absolut inte till.

Ikväll kommer Peter,Mia och Josefin hit vi ska äta tacopaj  och efterätt.självklart ska vi kolla på lets dance...får se vad d är för kändisar med denna omgång och vilken man ska hejja på??tycker lets dance är bra...roligt å se hur dom utvecklas en del blir ju riktigt duktiga.

¨Nu ska lilleman ha mat sen ska vi åka.......ha en bra dag


Fjällen i bilder!!!

jag provar skotern



jazza leker i snön

William åker pulka

gänget

William softar i stugan

Pappa och William tar en dusch

Pelle rockar loss på nyårsnatten

Tatuering!!

Jag är såååå sugen å göra en tatuering med williams namn på handleden...men jag vet inte om jag törs,ä ju så rädd att d ska göra så ont.Fast har man nästan fött barn så klarar man väl en liten tatuering??vad  tror ni??törs jag ???

Måste ju bara gratta peter å mia till husköpet.....GRATTIS är så glad för eran skull.

william 08

min fina prins...kortert taget av widde

Nytt år nya möjligheter......

Alltid skönt med nytt år,känns alltid som man kan börja om....inte för att jag vet varför å vad jag ska börja om med,men d känns bra iallafall.2008 var ett väldigt bra år mycket skratt å mycket tårar,tjock som en elefant var jag men d fick jag vara oxå;)våran älskade William föddes, det är ju verkligen d bästa som hänt oss.Han har förgyllt våran höst....helt underbart men jag ska inte sticka under stolen med att d har varit jobbigt oxå,allt det underbara med den här killen väger upp om d är lite jobbigt å vem har sagt att d ska vara lätt å ha barn d är en utmaning i sig.Många jag känner fick barn 08 Widde,marie,Maria och susanna.

Självklart gav jag ett litet nyårslöfte på nyårsafton...och d är ju samma sak varje år...äta nyttigt å träna minst 3 gånger i veckan...men jag känner att jag behöver d nu.Så imån ska jag iväg med Helena p å köpa träningskort på sga...sen har jag tänkt att gå mycket promenader och styrketräna hemma,Sga är iallafall massa olika gruppträningar som aerobic,boxecise,step up mm.

Det som blir lite nytt för mig är ju mitt jobb,alltså d är ju samma jobb jag har fast d har förändras mycket sen jag jobbade där så d kan bli roligt eller tråkigt spännande vi får la se..

Idag har jag fått min dos av träning,William ,jazza och jag har varit ute på en långis men bara att ta sig igenom skogen med vagnen var som helt jä*la träningspass shit vad svettig jag blev....ska gör lite sittups ikväll bara.

Nu ska vi vänta på Pelle,när han kommer från jobbet ska vi åka in med vagnen till babyproffset där vi köpt den för d har blivit lite fel på den...är väldigt besviken på vagnen...får vi se vad dom säger.

 nu ska w å jag busa lite...w åker bil

RSS 2.0