singel!!!

Ikväll igen!!!Pelle på 30-årsfest.Jag var oxå bjuden,självklart.Hade ju vädigt gärna gått,för jag kan tänka mig att det är hur roligt som helst,för det är ju våran anders som fyller,kan inte bli annat en fest.MEN vi har helger med fester nu ganska många i rad,nästa helg Olle,sen fyller ju lilla jag 20 år;)då skulle jag vilja ha med mina tjejer ut på en riktig krypis fylla....vilka följer med??? sen efter mig så har pernilla sin 30 -årsfest.så det är faktiskt så att vi lär välja våra tillfällen med barnvakt.
kan säga så här är inte så förtjust i att ha barnvakt till lilla wera än.William han kan ju säga själlv lit grann iallafall,får inte bestämma allt såklart=)
På Olles fest ska vi ha med wera på Pernillas får vi skaffa barnvakt och får vi inte det ja då blir Pelle hemma för det är ju mer min kompis,som idag blev ju jag hemma.

Nu ska jag skriva matschema på kvällarna till dagen efter,lättare att följa.Inge extremt men jag kan säga att nåt mål blir protindrink.Har ju sagt att jag ska gå ner mina kilon ´till oktober så då är d dgs att sätta fart.Fått mens nu så då är d inte lätt att hålla sig ifrån chokladen,lika bra att börja då.

Nu married to rock...............................

Bara vara!!

Idag fredag..äntligen!!fast jag ärhemma hela tiden så tycker jag det är härligt när helgen kommer,blir ju lite extra då,pelle är ju hemma med oss då=))

Denna vecka har vi gjort något varje dag,så idag ska vi bara vara så skönt.Vi har gått i pyjamas hela fm.Lekt med blixten,dansat och nu kikar vi lite tv.Barn behöver bara vara så dom lär sig leka själva.

Wera 5 månader igår,vart tar tiden vägen.Hinner inte med denna gång.På sin 5 månaders natt så sov wera riktigt bra,åt vid 00.00 sen fick vi bara gå upp två gånger å det är lite d=)) sen klockan 06.00 låg hon och pratade å var pigg,när jag kom och skulle ta upp henne så skrattde hon högt,härliga unge.Nu hoppas vi att det håller i sig.

William är ledig en vecka till från dagis sen börjar han på stora avd. björnen hoppas det går bra.han känns så stor nu min lilla pojk.

När börjde ni med sittvagn åt er barn???måste nog börja med det åt wera nu.kommer inte ihåg när jag börjde med sittvagn åt William,tror runt 6 mån.

Fick en riktigt glad överaskning igår kan jag säga,men kan inte säga så mycket mer än.....längtar<3

RSS 2.0