GOBITEN!!!!

kollar på tv:)

DOP!!!

Ja nu håller vi på donar för fullt till dopet,skriver dopinbjudningar nu så jag kan skicka dom senast imorgon.Det är ganska mycket som ska göras.roligt är d så d gör inge.Vi ska ha adventsfika eftersom d är på första advent så baka ska jag göra nästa vecka hade jag tänkt en sak i taget,jag har ju lillen å passa oxå....hanär så go hur kan man älska någon så mycket,ja jag älskar pelle lika mycket men d här är en annan kärlek som man bara kan förstå när man blivit mamma.

Idag blir d boxning med helena fasiken vad skönt.Imån ska jag och william sova hos mormor och morfar alltså williams mormor och morfar så ska jag kankse sova ut,mamma säger att hon ska ta han på natten men jag vet inte om jag vill,har ju så svårt att vara ifån honom han är ju så liten jaja vi får se.Pelle ska ut med jobbet imån så d är därför vi ska vara där.

nä nu ska jag städa lite innan lilleman vaknar.Han sover i sin säng nu...så duktig.kram,kram

GYMMAR


så fin!!!


3månader!!

Blev våran prins i söndag,stora killen...det har gått så fort.Det är d bästa som finns att vara mamma,så roligt men stundvis jobbigt,jo man får säga så att d är jobbigt.Jag kan i allfall erkänna d tycker jag andra mammor oxå ska göra.
Igår var d bvc dags,William är 61 lång och väger 5800.efter d var d sprutdags,å var nervös jag har varit för dom där sprutorna.Pappa pelle var med och fick hålla honom,d gick bra fast han gallskrek,fick mat efter så då var d bortglömt på en gång.Pratade med  bvcsköterskan igår om amningen,hon tyckte oxå jag skulle sluta nu,kämpat i 3 månader nu och d blir inge bättre.skönare för alla om william och mamma är nöjda,så nu har jag slutat.

Min häsolivstil går så där lär jag säga,förra veckan tränade jag 3 gånger å d är jag nöjd med.Svårare var d med mat å gotta...bättre gick d iallafall å d är ju bra.
Den här veckan började inte alls nå bra,en chokladbit i soffan.så jag messade min hälsokompis å fick skäll såklart hon frågade om jag ville komma i mina byxor å d vill jag ju såklart så istället för att deppa,så tränade jag 30 min.....TACK HELENA.Idag har jag varit ut å gått 40 min med jazza och william satt på magen...jättebra ska jag göra varje dag nu oxå helena förtjänst.Jag får väl peppa Helena en annan gång,fast hon verkar så taggad nu så d är ju jättebra å fått med mig i tänket oxå....så jag säger som dig Nu j**lar kör vi.blir nog 30 min core i dag oxå,pelle vill ju oxå vara med på d.

veckan för övrigt ser ut så här:
onsdag:inget speciellt,ringde widde idag men inge svar annars har ju vi bestämt onsdagar.Torsdag:boxning.Fredag kankse ut å äta med Helena.Lördag kommer Helena och Daniel hit å kankse olle och Carro på allahelgona middag mysigt.Söndag träning på jernvallen.Våran veckan än så länge.nu har prinsen vaknat så nu är d han som gäller....
 puss puss

våran fina hund så fiiiiiiiiiiiiin

love you

Tisdag!!!!

Tisdag idag ,vi har legat länge i sängen idag,räckte å titta ut för att villa ligga kvar länge.Nu har lillfisen ätit mycket ,nu sover han i vagenen.
Ska nog sluta amma nu har försökt länge nu men bara krångel,nu finns d nästan inget alls kvar.Har försökt fått honom att suga mer och ofta så jag ska få mer mjölk men icke,i ena bröstet har jag inge alls.William blir ju jättearg när d inte kommer nå mjölk och vill inte alls suga,så då blir d svårt att öka.ja vi får se hur jag gör,dom blir ju sjuka ändå...för william har varit förkyld två gånger på tre månader.

Idag ska vi inte göra så mycket alls bara ta d lungt,igår var d full fart,hem till Nathalie på fm,sen hade jag möte med min chef,gick sådär kan ju ta hur lång tid som helst att göra ett arbetsplatsbyte...får se hur jag ska göra.sen var vi hos min mamma,åt kvällsmat.sen bar det av hemåt,myste bara hemma.

Förra veckan skrev jag ju att jag skulle bli hälsosam,gick sådär med träning 3 gånger fast d blev ju några promissar oxå.Men att äta hälsosamt blev värre,är ju så hungrig jämnt sugen på godis hela tiden,fast d gick bättre lärjag säga.
Nu en ny vecka och d är bara att fortsätta,bestämde med helena att vi skulle försöka bli mer hälsosamm å att till jul ska jag komma i min byxor alltså jag kommer i dom men dom stramar så hemskt....då när vi varit duktiga till jul ska vi åka till stockholm i mellandagarna å shoppa lite å mysa...man måste ha ett mål så man kommer i gång,för sen går d ju av sig själv.

Idag ska jag träna core,på torsdag ska vi boxas,på fredag core igen och söndag intensiv gympa...d blir bra för denna vecka.

nä nu ska jag göra mig klar...ja jag är inte klar än men så är d å vara mammalledig då tar man dagarna som dom kommer å skönt är d....ha d bra

Trött prins


åååå!!

Hej hopp!! nu har jag inte skrivit på länge igen...men jag kan bara saäga att d varit mycket nu.Hela familjen har varit sjuka...och lite andra grejjor.
Idag är d tisdag iallafall jag ska snart till min mamma och äta lunch,hon skulle göra stuvade morötter mmm love it men d blir inte så ofta.sen blir d nog en promis till jobbet,ska lämna papper där.....usch vill inte nes sätta min fot där...längtar inte tillbaka kan jag säga så mycket som förändras till det sämre.jaja vi får se vad som händer med jobbet börjar iallafall inte jobba förrän i april.

Har bestämt mig nu....måste börja bli lite hälsosammare,jag äter gosaker som aldrig förr...usch ska bli ändring nu kan jag säga med start idag...och obsevera jag ska inte BANTA utan äta nyttigare och vanlig mat...och röra mig mer,för att må bättre känna mig hälsosam och inte som nu som en stor äcklig säck.så idag ska jag ut och gå minst en timme,ikväll ska pelle och jag träna till core bandet.

Nä nu ska jag kolla om lillen vaknar snart så vi får åka till viken....ha en bra dag!!!

RSS 2.0