Nytt år Nya möjligheter!!

Så känns det varje år,å nu ska jag börja med det,å det ,å det å det...men jag vet inte om d blir som man tänkt.Men det konstiga är att egentligen så är det ju bara att börja med allt det när man känner för det,som t.ex nu känner jag för att göra en förändring i mitt liv,kan vara vad som helst!!!Ja men gör det då!!!På en gång sitt inte och vänta,tänk att livet går så fort...bara springer förbi.

Jag tycker att jag själv blivit bättre på det,Men jag kan bli mycket bättre och vet ni vad det ska jag bli=))Nu på en gång.

Detta år har bara sprungit förbi,herrgud William har blivit så stor tycker jag bara på några månader så har han lärt sig så mycket,det är en härlig ålder just nu.

Det nya året då:ja jag har inte bestämt så mycket för det,det jag vet är att vi kommer att få en liten bebis i början på mars om allt går som det ska,att Pelle och jag fyller 30 å ska ha stora fester.sen ska vi förgylla detta år med allt vi tycker om att göra.

här hade jag 25 års fest,haha

Sjuk William!!!

Stackars lilla plutt,vaknade inatt med feber inte sån hög dock bara 38,5.varit orolig hela natten somnade ordentligt runt 05.00 så sov vi till 09.30.Inge dagis idag såklart,och inegn barnmorska för mig.Men det gör inge vi ska myspys hela dagen lång.

Tänkte rensa i williams rum,ta bort bebis leksaker och lite som har gått sönder mm.rensa ur helt enkelt då det kommer att fyllas på.

När vi säger tll William snart kommer jultomten då svara han : ja med en ormfisk.Vad har han fått det ifrån??Vad besviken han kommer att bli för han ska inte få nån orm fisk för vi vill defentivit inte ha nå mer djur räcker med våra tre.Han älskar ju att gå och titta på ormfiskarna på zoo här i valbo=))
Men igår sa han att tomten kommer med ett garage och bänk,garage har ju vi köpt och bänken som han menar är en arbetsbänk med massa verktyg sån har morfar köpt,så på julafton då har han glömt allt vad ormfiskar heter;)

Längtar till uppersittar kvällen nu,ska bli så mysigt å sen ska vi inte tala om julafton...det är ju speciellt när man har barn.

klär jugranen

 

så fin

älskar å åka pulka=))


Fredagsmys!!!

Är det idag hela dagen lång.Pelle min kärlek mitt allt kommer hem från kina idag,har varit borta sen i söndags så inte så länge men d känns som en evighet.william och jag ska göra trerätters till han kommer till förätt blir d en veg variant som är jättegod nån ruccola bladning på en rostad smörgås,till varm rätt blir d lax med chevreost valnötter cream fraiche honung kokt potatis,till efterätt blir d ost och kex å frukt...mums!!längtar=)

Pelle har köpt tre presenter till mig ,undra vad d kan vara??NYFIKEN??jaaaaaaaaaa.Kankse ett par uggs=))men dom får jag öppna på julafton.

nu ska William och jag ta lite mellis å mysa pysa...en väldigt trött kille idag...men go och gla ändåNi är mitt allt<3

V 27.

Har vi hamnat i.Alltså d går fort nu.Lucia idag.vi skulle ha varit på luciafirnade på dagis men min lillfis ville inte skrek bara hem i bilen,å blev ledsen så då åkte vi hem,kände inte att d var en fight å ta då jag har väldigt ont idag.Vi får titta på lucia på tv:n å äta lite luciafika med Tomas och Emma som kommer å hälsar på=))

Vi är själva denna vecka inte roligt,pelle är i kina.Vi har styr upp veckan så vi har mycket att göra.

Imorgon tisdag ska William först på dagis och jag ska klippa och slinga håret 10.30,hämta William 14.00 sen 14.30 ska han klippa sig.Efter det tar vi en middag hos mormor.

onsdag dagis,julklapppsletande..å d kan ta tid=))

torsdag dagis,sen ska vi till Hovet å fika å hänga en stund.

Fredag  Öppna förskolan,tändljus på mormors grav som skulle ha fyllt idag,sen på kvällen kommer pelle hem jiiipiii.våran fina tomte,som även är tomte idag=))

RSS 2.0